Πώς μοιάζει το φουτουριστικό design; Δες αυτό το σπίτι!

Ένα φουτουριστικό σπίτι μάς έρχεται από τη Βουλγαρία. Σε 80 τετραγωνικά κυριαρχούν γραμμές που να θυμίζουν κάτι από Star Trek, το λευκό και το χρώμα του χαλκού.


Το αρχιτεκτονικό γραφείο BOZHINOVSKI DESIGN ανέλαβε να διαμορφώσει το σαλόνι και μία κρεβατοκάμαρα με στόχο να δείχνουν οι χώροι αυτοί μοντέρνοι αλλά και φιλικοί.


Ο κρυφός φωτισμός μέσα σε ένα πλαίσιο στο ταβάνι αλλά και σε πολλά ακόμη σημεία του χώρου δημιουργεί την επιδιωκόμενη φουτουριστική ταυτότητα στο σπίτι.


Ο designer εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο τοίχο για να δημιουργήσει φουτουριστικές προεξοχές που κάνουν ένα ενδιαφέρον άνοιγμα το οποίο λειτουργεί ως υποδοχέας της τηλεόρασης.


Φώτα φθορισμού και ένα κρεμαστό τραπέζι γοητεύουν για την αισθητική τους στην τραπεζαρία ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι καρέκλες S.


Οι λείες, χωρίς προεξοχές επιφάνειες σε λευκό, μαύρο και στο χρώμα του χαλκού κυριαρσχούν στην ενιαία σαλονοτραπεζαρία και κουζίνα.


Η γωνιά αυτή κάτω από το παράθυρο είναι εξαιρετικά ζεστή και το ημισφαίριο με τη μαύρη επιφάνεια ως τραπεζάκι αποδίδει το μοντέρνο αποτέλεσμα!


Φουτουριστική αλλά σε πιο ήπιους τόνους είναι και η κρεβατοκάμαρα ενώ και εδώ ο κρυφός φωτισμός κάνει θαύματα!

Read More

And More