Πώς να κάνεις την κρεβατοκάμαρά σου πιο stylish και lux

Ας μην γελιόμαστε, από την κρεβατοκάμαρά μας εξαρτάται απόλυτα η ξεκούρασή μας. Και η ξεκούρασή μας εξαρτάται από έναν σωστό ύπνο και από την ηρεμία. Αυτό λοιπόν που πρέπει να έχει το υπνοδωμάτιό σου είναι μια χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα, ώστε να μπορείς να βουτήξεις στην ηρεμία και να διώξεις την κούραση της ημέρας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν, να κάνεις ένα upgrade στην κρεβατοκάμαρά σου. Να εκμεταλλευθείς την ανανεωτική διάθεση που φέρνει η άνοιξη και να μεταμορφώσεις το χώρο σου.

Διακόσμησε με μαξιλάρια

Μπορεί να σου φαίνεται ενοχλητικό κάθε βράδυ να έχεις να αδειάζεις το κρεβάτι από τα μαξιλάρια πριν ξαπλώσεις, αλλά δεν ζούμε στα 20s και αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να γεμίζεις το κρεβάτι με διακοσμητικά μαξιλάρια! Ωστόσο, δύο-τρία στιλάτα μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, patterns και υφές, θα ανανεώσουν το δωμάτιο και θα το κάνουν πιο πολυτελές!

Επένδυσε στον φωτισμό σου

Ένα από τα στοιχεία που αμέσως ξεχωρίζει στο δωμάτιο είναι τα φωτιστικά που χρησιμοποιείς! Ταυτόχρονα, όμως, είναι και το στοιχείο που πολλοί παραβλέπουν όταν διακοσμούν την κρεβατοκάμαρά τους. Κάνε, λοιπόν, την διαφορά και επένδυσε σε ένα stylish φωτιστικό οροφής και σε δύο καλής ποιότητας επιτραπέζια ή απλίκες τοίχους ή εναλλακτικά σε ένα φωτιστικό δαπέδου!

Χρησιμοποίησε κάδρα

Όλοι επιλέγουμε να κρεμάσουμε τα πιο εντυπωσιακά poster μας και έργα τέχνης στο σαλόνι και την τραπεζαρία, μιας και είναι οι πιο πολυσύχναστοι χώροι του σπιτιού! Στην πραγματικότητα, όμως, το υπνοδωμάτιο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε εμάς πρέπει να έχει την εικόνα που μας αντιπροσωπεύει, μας ενθουσιάζει και μας χαλαρώνει! Φέρε, λοιπόν, τα πιο στιλάτα posters σου στο δωμάτιο και θα με θυμηθείς!

Κάνε styling στο κομοδίνο σου

Και όμως, το κομοδίνο δεν είναι απλά ένα τραπεζάκι που πετάς το κινητό σου λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος. Ναι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνεις το απαραίτητο styling στο κομοδίνο σου: ένα εντυπωσιακό φωτιστικό, ένα ωραίο ρολόι-ξυπνητήρι, ένας δίσκος ή καλαθάκι για τα δαχτυλίδια σου, μία κανάτα και ένα ποτήρι για το νερό σου, καθώς και ένα γλαστράκι είναι πιθανοί “υποψήφιοι”.

Φρόντισε το κρεβάτι σου

Πέρα από το προφανές (το καθημερινό στρώσιμό του, εννοώ), το κρεβάτι σου έχει ανάγκη και από καλής ποιότητας και όμορφες υφάνσεις για δύο λόγους: καταρχάς, για να ξεκουράζεσαι σαν “βασίλισσα” και κατά δεύτερον για να σε προδιαθέτει η εικόνα τους! Και κάπως έτσι, θα έχεις το πολυτελές και χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο που τόσο έχεις ανάγκη.

Read More

And More