Το πράσινο μάρμαρο είναι το νέο μεγάλο trend της άνοιξης που δεν ήξερες ότι λατρεύεις!

Η αλήθεια είναι πως λατρεύουμε το μάρμαρο και αγαπάμε να εφευρίσκουμε νέους τρόπους για να το ενσωματώσουμε στο interior design μας! Και αυτό δεν είναι είδηση, μιας και τα τελευταία τρία χρόνια, όποια… πέτρα κι αν σηκώσεις, μάρμαρο θα βρεις από κάτω (see what I did there?)! Και δεν ντρεπόμαστε καθόλου γι’ αυτό, αφού το μάρμαρο είναι ένα από τα ισχυρότερα comeback που έχουν γίνει στο χώρο της διακόσμησης -ίσως και την τελευταία δεκαετία! Τώρα, όμως, έχει έρθει μια νέα εκδοχή του να μας πάρει τα μυαλά και μάλιστα ανταποκρίνεται στα ολοκαίνουρια trends της άνοιξης που θέλουν τις σκούρες αποχρώσεις και τις moody πινελιές να δίνουν τη θέση τους στο πιο φρέσκο και “ζωηρό” design! Και το όνομα αυτού; Green marble! Ω, ναι, ήρθε η στιγμή που το λευκό και το μαύρο μάρμαρο, που κυριάρχησαν το χειμώνα, θα παραδώσουν τη θέση τους στο ατμοσφαιρικό και πολυτελές πράσινο και δεν μπορούμε να περιμένουμε για αυτό!

Είναι γεγονός πως σε μεταβατικές περιόδους σαν και αυτή, μας πιάνει μια… ακατανίκητη διάθεση να αλλάξουμε τη διακόσμησή μας και πολύ συχνά προβαίνουμε σε αρκετά ριζικές αλλαγές. Καθώς η ημέρα έχει αρχίσει να μεγαλώνει και η κακοκαιρία σιγά-σιγά προβλέπεται να υποχωρήσει, όλοι προετοιμαζόμαστε για την άνοιξη, επιλέγοντας τις νέες μεγάλες τάσεις που θα προσθέσουμε στη διακόσμσησή μας! Τώρα, λοιπόν, είναι η περίοδος που θα θέλεις να φέρεις τα πάνω-κάτω και τα μέσα-έξω για να αρχίσεις να μπαίνεις σε διαφορετικό mood, μιας και είναι πολύ πιθανό να σου έχει λείψει αυτή η αίσθηση ανεμελιάς που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή. Άσε που έχεις ανάγκη από λίγες τονωτικές… ενέσεις στο interior design για να αποτινάξεις τη χειμωνιάτικη διάθεση από πάνω σου!

Δες, λοιπόν, παρακάτω αυτό το εξαιρετικό touch of elegance που προσδίδει το πράσινο μάρμαρο σε κάθε χώρο και βρες τρόπους να το κάνεις σύντομα δικό σου!

Ένα coffee table με επιφάνεια από πράσινο μάρμαρο ταιριάζει άψογα με τα metallics που θα κυριαρχήσουν και αυτή την άνοιξη!

Οι ταπετσαρίες που μιμούνται το μάρμαρο είναι μεγάλη τάση στη διακόσμηση και η απόδοση του πράσινου μάρμαρου σε έναν ολόκληρο τοίχο θα φρεσκάρει σίγουρα το décor σου!

Παραμένοντας στον τομέα των τοίχων, μια τεχνοτροπία βαψίματος που θυμίζει πράσινο μάρμαρο, ίσως να είναι η απάντηση στο millennial κίνημα που όλοι λατρεύουμε!

Για πιο φινετσάτες και κομψές αποδόσεις, ένας μπρούτζινος πίνακας με θεματική το πράσινο μάρμαρο μπορεί να “απογειώσει” το chic καθιστικό σου!

Και στα πατώματα, όμως, ο συνδυασμός διαφορετικών αποχρώσεων του μαρμάρου μπορεί αν δώσει εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Και οι μικρότερες λεπτομέρειες του σπιτιού μπορούν να υιοθετήσουν το green marble trend και να ταιριάξουν πανεύκολα με τα tropical patterns!

Και τα stylish σερβίτσια σου μπορούν να “αγκαλιάσουν” την τάση του πράσινου μαρμάρου!

Η κουζίνα φυσικά και μπορεί να γίνει super εντυπωσιακή με επιφάνειες από πράσινο μάρμαρο!

Ένα μπάνιο φτιαγμένο εξολοκλήρου από πράσινο μάρμαρο είναι το BIG dream!

Read More

And More