Spotted: Αυτό είναι το νέο must have item της σεζόν και θα θέλεις σίγουρα να το αποκτήσεις

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη από αναφορές στη φύση, τα φυτά, τα γήινα υλικά και τις neutral αποχρώσεις. Αν έχεις δώσει λίγο παραπάνω βάση, θα έχεις προσέξει πως ανεξάρτητα από το ποιο στυλ διακόσμησης μπορεί να σε εκφράζει ή λατρεύεις να χαζεύεις, όλα συγκλίνουν προς μία κοινή κατεύθυνση που δεν είναι είναι άλλη από την eco-friendly αισθητική. Μέχρι στιγμής, αυτό εκφράζεται κυρίως μέσα από την boho chic διάθεση που έχει κατακλύσει τα σπίτια, αλλά και το γενικότερο τρόπο ζωής! Και τι ποιο χαρακτηριστικό και αντιπροσωπευτικό όταν μιλάμε για bohemian styling, από το αγαπημένο moroccan ρεύμα; Ξεπηδώντας, λοιπόν, από τη μαροκινή αισθητική, φτάνει στα χέρια μας και αυτό το μεγάλο trend που σύντομα θα βρίσκεται σε κάθε -μα, κάθε!- σπίτι εκεί έξω και ακούει στην περιγραφή “moroccan pom pom blanket”. Ναι, είναι τα ριχτάρια και οι κουβέρτες με… φούντες, μεγάλες, παχουλές και “πλούσιες” φούντες και θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Αν ανήκεις στους τύπους που αγαπούν τη minimal αισθητική, τη μονοχρωμία, το “απαλό” layering και γενικά έχεις μια ροπή προς το σκανδιναβισμό, μην αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι στο άκουσμα της λέξης “μαροκινό”! Ξέρω, ότι οι άνθρωποι που ασπάζονται το less is more, έχουν μια έμφυτη αλλεργία στο μαξιμαλισμό του Μαρόκου. Ωστόσο, όπως θα έχεις καταλάβει το νέο σκανδιναβικό στυλ είναι ένα απίθανο… μπόλιασμα του χρηστικού και λειτουργικού interior design με τα bohemian φινετσάτα στοιχεία! Και επειδή στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουμε ένα σπίτι που συνδυάζει το δίπτυχο cozy & comfy, ίσως αυτό να είναι το υπέρτατο “μυστικό” για ένα σπίτι που… ζει! Επομένως, σκέψου λίγο καλύτερα αν τελικά αξίζει να απορρίψεις ελαφρά τη καρδία μία τόσο “χουχουλιάρικη” και ταυτόχρονα elegant τάση, όπως είναι αυτό το εξαιρετικό δείγμα του boho chic style με στοιχεία από την μαροκινή διάθεση! Γιατί αυτό που προσφέρουν οι moroccan υφάνσεις με pom pom είναι αυτό ακριβώς το update που ίσως να χρειάζεται το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι σου ή το παιδικό δωμάτιο του μικρού σου! Άσε που προσθέτουν έξτρα summery πόντους στη διακόσμησή σου όλο το χρόνο!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να εξακριβώσεις και μόνη σου πως τα μαροκινά κουβερτάκια με τα oversized pom pom θα είναι το επόμενο μεγάλο crush σου!

Σε ένα δωμάτιο που θα μπορούσε να θεωρηθεί και η επιτομή του νέου σκανδιναβικού design, η μαροκινή κουβέρτα με τα χαρακτηριστικά pom pom δίνει μεγαλύτερη ένταση στο layering.

Ένας από τους πιο stylish χώρους, όπου τα πάντα βρίσκονται στην κατάλληλη θέση, αποδεικνύει περίτρανα πως το μαροκινό στυλ μπορεί να “χωρέσει” παντού με μεγάλη επιτυχία.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία του boho chic σε μία εικόνα: γήινες αποχρώσεις, λευκό, ξύλο, μπαμπού, ψάθα και φυσικά τα πολυπόθητα pom pom.

Σε ένα σαλόνι με πολλά urban και industrial στοιχεία, αυτή η εξαιρετική moroccan pom pom blanket δίνει εντελώς διαφορετικό “αέρα”.

Ένα ακόμη πολυσυλλεκτικό δωμάτιο, που συνδυάζει όλα τα δείγματα του σύγχρονου αστικού σχεδιασμού με τις φυσικές υφές και το μαροκινό ύφος με αυτή τη λινή κουβέρτα.

Η επιτομή του girly ρομαντισμού “χωράει” άφθονες δόσεις πολύχρωμου μαροκινού pom pom!

Και στο παιδικό δωμάτιο, όμως, η ιδέα μιας μικρής κουβέρτας με ocersized pom pom δεν είναι καθόλου άσχημη.

Read More

And More