Θέλεις να δώσεις νέα πνοή στην κουζίνα σου; Ξέρουμε πού ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς

Η κουζίνα είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης. Τουλάχιστον έτσι ήταν πάντα στο σπίτι μου. Είναι το No1 δωμάτιο του σπιτιού, στο οποίο δίνει καθημερινά ραντεβού ολόκληρη η οικογένεια, είτε για να πει την πρώτη «καλημέρα» είτε για να συγκεντρωθεί έπειτα από μια εξουθενωτική ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και να ανταλλάξει νέα. Και όταν φτάσει το Σαββατοκύριακο, η αγάπη μας για αυτό το δωμάτιο όλο και μεγαλώνει. Εκεί «μαγειρεύεται» άλλωστε το Κυριακάτικο τραπέζι, που τους φέρνει όλους λίγο πιο κοντά. 

Οι ώρες που περνάς μέσα στην κουζίνα είναι πολύ περισσότερες από όσες νομίζεις. Για αυτό τον λόγο πρέπει ανά διαστήματα να ανανεώνεις την εικόνα της. Για να μην την βαριέσαι ποτέ! Και ταυτόχρονα πρέπει να την εξοπλίσεις με όλα εκείνα τα must-have που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Γιατί η καθημερινότητα είναι δύσκολη και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστός… Ξέρω που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς για να απογειώσεις την κουζίνα σου αλλά και μερικά από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Εκεί ακριβώς που απευθύνθηκα και εγώ.

Μια κουζίνα μέσα στην οποία μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές αναμνήσεις και εμπειρίες

Tι γίνεται όταν μια εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών συναντά μια εταιρεία-κυρίαρχο στα έπιπλα κουζίνας; Μαγεία! Η Miele Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Gruppo Cucine, δημιουργώντας το πρώτο, υβριδικό κατάστημα Miele X Gruppo Cucine στην Βούλα. Ή αλλιώς τον No1 προορισμό για όσους θέλουν να απογειώσουν την κουζίνα τους, όσον αφορά όχι μόνο το design αλλά και την πρακτικότητα και την λειτουργικότητά της.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που στόχο έχει τα δύο κορυφαία brands να προσφέρουν μια ολιστική, καταναλωτική, cooking εμπειρία, με έξυπνες λύσεις και εργονομικές προτάσεις έξω και πέρα από τα συνηθισμένα. Πρωταγωνιστές αυτού του experience; Η καινοτομία, η ποιότητα, η διαχρονική αισθητική και το premium design. Όλα αυτά δηλαδή τα οποία θέλεις να κλείσεις μέσα στην κουζίνα σου, ανάμεσα σε πρωτοποριακές συσκευές και ξεχωριστά έπιπλα. Καιρός να γιορτάσεις όλες εκείνες τις μικρές στιγμές και αναμνήσεις που δημιουργούνται μέσα στην κουζίνα.

Έχοντας κάνει παραπάνω από μια βόλτες ήδη στο Miele X Gruppo Cucine Concept Store στη Βούλα, το οποίο μόλις άνοιξε τις πύλες του, μπορώ να πω πως έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά φιλόξενο χώρο, στον οποίο μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις υψηλών προδιαγραφών συσκευές της Miele, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη, ενώ την ίδια στιγμή με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μπορεί να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του. Έτσι όπως ακριβώς το φαντάζεται!

Αυτό που με ενθουσίασε, θυμάμαι, είναι πως ήρθα σε επαφή με μια τεράστια γκάμα πρωτοποριακών συσκευών cooking, σχεδιασμένα με out of the box λογική, τα οποία έψαχνα καιρό αλλά δεν μπορούσα να βρω σε άλλα, αντίστοιχα καταστήματα. Σε τι ακριβώς διαφέρουν; Έχω να πω πολλά! Αρχικά ξεχωρίζουν για την τεχνολογία τους! Είναι εξοπλισμένα με διαισθητική τεχνολογία. Θα τα «χαίρεσαι» για πολύ, πολύ καιρό, αφού έχουν διάρκεια στον χρόνο, με μέσο όρο ζωής τα 20 έτη. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειάζεται χρόνο παρά χρόνο να ξοδεύεις μια μικρή περιουσία για εξοπλισμό.

Σέβονται το περιβάλλον, έχοντας εξοπλιστεί με υψηλή, ενεργειακή απόδοση. Είναι κατασκευασμένα με μεγάλη δεξιοτεχνία για αυτό και ο σχεδιασμός τους έχει βραβευτεί ξανά και ξανά. Και φυσικά, κάτι στο οποίο εγώ δίνω μεγάλη βάση: είναι gadgets απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Αυτό σημαίνει πως δύνανται να απογειώσουν την διακόσμηση της κουζίνας σου και όχι να την βαρύνουν, κάνοντας την να μοιάζει με ένα χώρο φορτωμένο. Φυσικά όλα τα παραπάνω θα τα επιβεβαιώσεις ιδίοις όμμασι κάνοντας μια βόλτα στο Miele X Gruppo Cucine. Είσαι έτοιμη για αυτήν την μοναδική και premium εμπειρία;

Miele X Gruppo Cucine Concept Store – Γράμμου 9 & Λευκάδος, Βούλα. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6794571
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 9:00-16:00, Τρίτη 9:00-20:30, Τετάρτη 9:00-16:00, Πέμπτη 9:00-20:30, Παρασκευή 9:00-20:30, Σάββατο 9:00-15:00