Τι λένε τα μαξιλάρια σου για σένα;

Μπορεί ο τρόπος που βάζεις τα μαξιλάρια σου στο κρεβάτι να φανερώσει τι χαρακτήρας είσαι; Διάβασε τι λένε τα μαξιλάρια σου για σένα!

1.Αν τα μαξιλάρια σου είναι ασύμμετρα….
/
…. τότε είσαι ένας χαλαρός, μποέμ τύπος, που προσαρμόζεται και είναι ανοικτός σε νέες εμπειρίες. Style tip: Κράτα το ίδιο χρωματικό μοτίβο όταν διαλέγεις μαξιλάρια αλλά “παίξε” με τα διάφορα σχέδια και τα εμπριμέ στις ίδιες αποχρώσεις για ποικιλία.

2.Αν τα μαξιλάρια σου είναι συμμετρικά τοποθετημένα με μια μικρή “παραφωνία”…
/
Μήπως προτιμάς να βάζεις τα μαξιλάρια σου με παραδοσιακό τρόπο στο κρεβάτι αλλά ένα μικρό μαξιλαράκι, διαφορετικό από τα άλλα δίνει την αίσθηση της “παραφωνίας” στο τέλειο σύνολο; Τότε είσαι παραδοσιακή με μια μικρή πινελιά μοντέρνου. Αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα κλασικά, ενδιαφέρεσαι για τις νέες τάσεις αλλά η μόδα δεν σε παρασύρει!

3. Αν τα μαξιλάρια σου είναι τοποθετημένα σε απόλυτη τάξη…
/
Σε ενοχλούν ακόμη και τα βαθουλώματα από το αποτύπωμα του κεφαλιού στα μαξιλάρια σου; Τα τοποθετείς στον χαρακτηριστικό σωρό, το ένα πάνω στο άλλο στο κρεβάτι σου; Είναι ευθυγραμμισμένα και όμοια; Τότε είσαι… μοντέρνος χαρακτήρας! Και όμως, η απόλυτη συμμετρία στα μαξιλάρια σου υποδεικνύει ότι είσαι δημιουργικό πνεύμα με φαντασία και καλλιτεχνικές ανησυχίες!

4. Αν τα μαξιλάρια σου είναι λεπτεπίλεπτα και με πολλά “φρου-φρου”…
/
… είσαι ρομαντικός χαρακτηρας! Μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα, με βολανάκια, δαντέλες, κεντήματα κ.τ.λ. φανερώνουν την ονειρική και θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα σου. Επιπλέον, δείχνουν ότι είσαι ζεστός, πληθωρικός άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα απρόσωπα σχέδια και πιστεύεις το αντίθετο από την αρχαία παροιμία “ουκ εν τω πολλώ το ευ”!

5. Αν τα μαξιλάρια σου είναι απόλυτα συμμετρικά…
/
… τότε είσαι ένα εξαιρετικά οργανωτικό άτομο, που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και στην τάξη και αυτό αποδεικνύεται ακόμη και στον τρόπο που τοποθετείς τα μαξιλάρια στο κρεβάτι σου. Το στιλ σου είναι κλασικό και αυστηρό όπως ένα καλοραμμένο κοστούμι!

Read More

And More