Τι θα έλεγες για μερικούς γήινους τόνους στο σπίτι σου;

Οι γήινες αποχρώσεις, το μπεζ, έχουν αυτήν τη γοητεία του φυσικού, μια ηρεμία, μια κομψότητα που είναι πραγματικά μαγική. Έχουν φινέτσα και χαλαρή ατμόσφαιρα. Είτε μιλάμε για το σπίτι σου, είτε για την εμφάνισή σου, οι γήινοι τόνοι δίνουν έναν εκλεπτυσμό στην εικόνα. Φυσικά και στιλ.

Η αλήθεια είναι το μυαλό μας πηγαίνει πιο εύκολα στο λευκό ή στο γκρι, όταν μιλάμε για το σπίτι μας. Τι θα έλεγες όμως να σκεφτείς το μπεζ, το καφέ και όλες τις αποχρώσεις του; Χρώματα της Γης που θα γειώσουν την ενέργειά σου και θα απογειώσουν το στιλ. Με τη ζεστασιά τους και την ήρεμη δύναμή τους.

Στους τοίχους, στα διακοσμητικά, στα σεντόνια, στα καλύμματα, στα έπιπλα. Το ξύλο κυριαρχεί σε όλες τις αποχρώσεις του. Η φύση μπαίνει στο σπίτι σου και δημιουργεί εικόνες ηρεμίας και απόλυτης κομψότητας.

Ζευγαρώνει τέλεια με το πράσινο -επίσης στοιχείο που μας δίνει η φύση. Δοκίμασέ το. Με μικρές πινελιές στην αρχή και προχώρα. Τα φυσικά υλικά και οι φυσικοί τόνοι είναι τάση παντού -στη μόδα και στη διακόσμηση- και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευθείς τα οφέλη τους.

Η γκάμα των αποχρώσεων είναι μεγάλη. Από το ψυχρό μπεζ της άμμου μέχρι το ζεστό καφέ, μπορείς να πειραματιστείς, να τσεκάρεις και να επιλέξεις το χρώμα που θέλεις να ντύσεις το ύφος του σπιτιού σου. Διαχρονική κομψότητα λέγεται αυτό και θα σου αρέσει να ζεις μέσα της, είμαι σίγουρη!

Read More

And More