To σπίτι του Barry Manilow!

O διάσημος τραγουδιστής, Barry Manilow, του γνωστού τραγουδιού “Copacabana” μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στο Malibu με υπέροχη θέα την θάλασσα… Aς ταξιδέψουμε στους γαλάζιους χώρους του!

H πολυτέλεια έχει δύο τρόπους να εκφραστεί. Πλουμιστά, φορτώνοντας τους χώρους με πολλά ακριβά πράγματα ή απλά, όπου κυριαρχεί η ποιότητα των υλικών. Αυτό το σπίτι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.


Λευκό εξωτερικά με έντονο το στοιχείο της φύσης…


Το καθιστικό του είναι ένας χώρος που σε “αγκαλιάζει” και σε ζεσταίνει. Γήινες εκρού αποχρώσεις, τζάκι και θέα την καταγάλανη θάλασσα… Αρμονική διακόσμηση που δίνει τον πρώτο ρόλο στον ορίζοντα.


H πολυτέλεια της απλότητας… Το ζαχαρί χρώμα ταιριάζει απόλυτα με το φόντο που έχει το κρεβάτι από πίσω αλλά και με το χαλί. Το τζάκι στην κρεβατοκάμαρα είναι κάτι που ζηλεύει κανείς.


Εδώ είναι η ίδια κρεβατοκάμαρα από άλλη οπτική γωνιά. Για να δεις την προνομιακή θέα που έχει από το κρεβάτι. Μερικές φορές την αξία ενός σπιτιού την ορίζει το location.


Στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα. Η σωστότερη επιλογή φυσικά είναι το γυαλί για να μην εμποδίζει καθόλου το μάτι, να μην διακόπτεται καθόλου το βλέμμα.

Read More

And More