Trending Styles: Τα πέντε διακοσμητικά στυλ της χρονιάς και γιατί να τα επιλέξεις

Εσύ τι τύπος είσαι; Όχι, δεν εννοώ αν είσαι μυστήρια, ρομαντική, καθωσπρέπει ή edgy. Ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό ακριβώς εννοώ! Βλέπεις, ο τύπος της προσωπικότητάς σου και το στυλ που υιοθετείς (αν και με στυλ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, να τα λέμε κι αυτά!) ως άνθρωπος στην καθημερινότητά σου είναι και αυτό που αποκτά το σπίτι και η διακόσμησή σου! Με βάση, λοιπόν, τα διάφορα στυλ που κυκλοφορούν εκεί έξω, μπορείς να βρεις και την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός εσωτερικού χώρου. Γι’ αυτό και σήμερα θα σου δείξω τα μεγαλύτερα interior style trends που θα δούμε μέσα στην χρονιά, όπως ακριβώς αποτυπώνουν την προσωπικότητα κάθε τύπου!

Θέλεις να δεις τι εννοώ; Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα!

Το μυστηριακό interior design

Είναι εκείνο το στυλ διακόσμησης που ανταποκρίνεται περισσότερο στους edgy χαρακτήρες. Προορίζεται για εσένα που σου αρέσουν τα φώτα της νύχτας και όχι του ήλιου, που προτιμάς την σκοτεινή διακόσμηση και αισθάνεσαι πως η πρόκληση είναι δεύτερη φύση σου. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, ανήκουν οι σκουρόχρωμες μπλε αποχρώσεις και ο γραφίτης, αλλά και τα ευγενή μέταλλα, όπως ο χρυσός, το ασήμι, αλλά και τα κρύσταλλα.

Το αφαιρετικό nordic design

Αγαπάς την απλότητα και τον λειτουργισμό στην καθημερινότητά σου και ξέρεις πως τίποτα δεν είναι πιο classy από το λευκό του χιονιού. Είσαι ο τύπος που θα προτιμάει πάντα το σκανδιναβικό στυλ στο σπίτι του, με τους απαλούς παστέλ χρωματισμούς, τις χαλαρές φόρμες, τα fluffy υλικά και τις καθαρές γραμμές να “ζεσταίνουν” τον minimal χώρο σου!

Το ρομαντικό interior design

Αν ανήκεις στην πιο ρομαντική πλευρά της ζωής, τότε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου θα αντικατοπτρίζεται οπωσδήποτε και στον προσωπικό χώρο σου. Και εσύ, λοιπόν, θα είσαι on trend φέτος, μιας και το ρομαντικό interior design είναι ανάμεσα στις μεγάλες τάσεις του ’19! Κάπως έτσι, σίγουρα θα περιτριγυρίζεσαι με βελούδινες υφάνσεις, πολλά μαξιλάρια και θηλυκές γραμμές. Σίγουρα θα έχεις συμπεριλάβει κάποια κόκκινα ή ροζ στοιχεία, όχι όμως με cheesy διάθεση αλλά με συναρπαστικούς συνδυασμούς!

Το μινιμαλιστικό interior design

Ο μινιμαλισμός δεν είναι ποτέ out of fashion, επομένως αν σε εκφράζει, σημαίνει ότι είσαι ένας διαχρονικός τύπος! Και φέτος, λοιπόν, το minimal interior θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και θα σε βγάλει “νικήτρια” του στυλ! Contemporary αφαιρετικές γραμμές και καθαρές φόρμες, ευρεία χρωματική παλέτα… του λευκού (αποκλειστικά) και υλικά, όπως γυαλί, ατσάλι, μάρμαρο και τσιμέντο είναι τα αγαπημένα σου στοιχεία στην διακόσμηση!

Η textured διακόσμηση

Αν οι φυσικές και οργανικές πρώτες ύλες είναι το στοιχείο που σε κάνει να ερωτευτείς αμέσως έναν χώρο, τότε να ξέρεις ότι φέτος έχεις την τιμητική σου. Διότι, όλα αυτά τα ευγενή υλικά είναι άλλη μια μεγάλη τάση της χρονιάς και σίγουρα θα νιώσεις τυχερή για αυτό! Όλα όσα αγαπάς, όπως το ξύλο, το δέρμα, ο φελλός και το χαρτί, αλλά οτιδήποτε είναι ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο θα είναι και φέτος στο προσκήνιο!

Read More

And More