Βάλε χρώμα στη ζωή σου… και στο σπίτι σου! Το πράσινο της ελπίδας θα “φορεθεί” πολύ

Στις γκρίζες μέρες που ζούμε η αισιοδοξία είναι μονόδρομος! Το χαμόγελο διέξοδος, το γέλιο φάρμακο και η αγάπη η δύναμη και η “βιταμίνη” που όλοι χρειαζόμαστε. Ναι, τα πράγματα -με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας- είναι δύσκολα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Το μυαλό και η καρδιά οφείλει να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή. Το οφείλουμε στον εαυτό μας.  Κι εμείς στο TLIFE είμαστε εδώ για να ξορκίσουμε το γκρίζο των ημερών με χρώμα. Πολύ χρώμα! Πράσινο. Της ελπίδας. Κόκκινο. Του πάθους. Κίτρινο. Του φωτός. Ροζ. Της αγάπης. Vechroγια όλες τις αποχρώσεις!

Ας αρχίσουμε από το σπίτι μας… 

Κάτι που δεν γνωρίζεις για μένα και τόσο, είναι η μεγάλη αγάπη που έχω για τη διακόσμηση. Ναι, όπως όλες οι γυναίκες, προσέχω κι εγώ την εμφάνισή μου, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μου, η πραγματική μου αδυναμία όμως είναι η εμφάνιση του σπιτιού. Το interior design με γοητεύει και το σπίτι μου θέλω να είναι πάντα “καλοντυμένο”. Γιατί μου αρέσει, γιατί είναι το καταφύγιό μου, γιατί επηρεάζει την ψυχολογία μου και τη διάθεσή μου. Θέλω να είναι πάντα ενημερωμένο, παρακολουθώ τις τάσεις και κάνω κάθε σεζόν έστω και μια μικρή αλλαγή. 

Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο. Χωρίς να μπαίνεις σε πολλά έξοδα, μερικές έξυπνες κινήσεις αρκούν. Φέτος λοιπόν, οι συνθήκες μας επιβάλλουν να βάλουμε χρώμα. Να ντύσουμε το χώρο μας με αισιοδοξία. Τι θα έλεγες για λίγο πράσινο; Είναι τάση, θα δώσει ζωή στο χώρο σου και μην ξεχνάς, είναι το χρώμα της ελπίδας, που χρειάζεται να υπογραμμίσουμε με bold σε αυτή τη φάση. 

Ανοιχτές αποχρώσεις για το δωμάτιο των παιδιών, ζωντάνια. Έντονο πράσινο, lime, για τους έφηβους. Τα παιδιά μας πρέπει να είναι χαρούμενα, να πιστεύουν στη ζωή, στη δύναμή τους, να μαθαίνουν από μικρά να μην το βάζουν κάτω και να βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά της ζωής. 

Εσύ, αν είσαι λάτρης της pop αισθητικής χρησιμοποίησέ το σε λεπτομέρειες, σε διακοσμητικά στοιχεία ή βάψε έναν ολόκληρο τοίχο για να προσθέσεις φως στο χώρο και στην καθημερινότητά σου. Στην εταιρία Vechro θα βρεις όλες τις αποχρώσεις. 

Το καθαρό πράσινο, αν και τολμηρό, αν και ανατρεπτικό, θα δώσει στο χώρο σου ζωή. Χρώμα της φύσης, της ανάσας, έρχεται για να προσθέσει στη ζωή σου αυτό το “κάτι” που θα σου δώσει δύναμη και θα σου φτιάξει το κέφι. 

Το πράσινο είναι στη μόδα και δεν έχεις παρά να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Μπορεί να είναι στα διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί στα έπιπλα, μπορεί στα μαξιλάρια, στα αξεσουάρ. Μην το φοβηθείς και μην διστάσεις να ξεφύγεις από την ασφάλεια του μπεζ και του λευκού. Οι εποχές άλλαξαν…

Αν και “δυνατό” χρώμα είναι πολύ εύκολο στους συνδυασμούς τους. Συνυπάρχει υπέροχα με το ασπρόμαυρο, με το ροζ, με το μπεζ, με γκρι, με το ασημί, με το χρυσό. Αν δυσκολευτείς, ρίξε μια ματιά στη φύση. Εκεί από όπου αντλούν και πολλοί μεγάλοι designers έμπνευση. Είναι το χρώμα που υπάρχει παντού και γύρω σου θα δεις χρωματικούς συνδυασμούς που θα σε εντυπωσιάσουν. Η φύση ξέρει. 

Αν επιμένεις σε κάτι πιο κλασικό, αν δεν θέλεις να φύγεις από τους ουδέτερους γήινους τόνους, βάλε το πράσινο στο χώρο σου στην κυριολεκτική του μορφή. Βάλε φυτά εσωτερικού χώρου, που είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν. Και δίνουν στο σπίτι στιλ, μοντέρνο ύφος και ενδιαφέρον. 

Η μόδα όπως θα γνωρίζεις και τα trends πάντα ακολουθούν τις ανάγκες μας. Και σε αυτή τη χρονική στιγμή η ανάγκη μας είναι να ανασάνουμε αισιοδοξία, να διατηρήσουμε τη θετική μας διάθεση και να προχωρήσουμε μπροστά. 

Αν ανήκεις στις πιο τολμηρές, δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις μαζί. Ανοιχτό με πιο σκούρο πράσινο, μερικές μεταλλικές πινελιές και ο χώρος σου θα μεταμορφωθεί σε κάτι πραγματικά υπέροχο. 

Στη Vechro θα βρεις άπειρες αποχρώσεις, ώστε να αποτυπώσεις με το δικό σου τρόπο, τη δική σου επιθυμία για ψυχική ανάταση. Το σύνθημα είναι “ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ” και δεν έχεις παρά να βρεις αυτό που εσένα θα μιλήσει στην καρδιά σου και θα σε οδηγήσει έξω από το γκρίζο των σημερινών συνθηκών που όλοι ζούμε…

Κι επειδή η αλλαγή χρώματος στους τοίχους του σπιτιού μας είναι μια αλλαγή που μας αγχώνει κάπως, δεν θα ήθελες με κάποιον τρόπο, από πριν να δεις πώς θα είναι το αποτέλεσμα, πώς θα είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί, πριν αποφασίσεις; Σου έχω την τέλεια λύση! Αν κάνεις “κλικ” εδώ η Vechro σου δίνει τη δυνατότητα να δεις ρεαλιστικές αποχρώσεις για το χώρο σου και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.