Winter Report: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις που θα δούμε μέσα στο 2019

Ο χειμώνα έρχεται -εντάξει, έχει καταντήσει αστείο, αλλά ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας! Σίγουρα κάποια στιγμή ο Νοέμβριος θα αποφασίσει να μας αποδείξει ότι είναι πραγματικά ο “προάγγελος” του χειμώνα και οι θερμοκρασίες θα βρουν τα κατάλληλα επίπεδα για την εποχή! Έως τότε, όμως, εμείς μπορούμε να απασχοληθούμε με τις πιο εντυπωσιακές τάσεις που αναμένεται να δούμε στην διακόσμηση τον φετινό χειμώνα! Πώς διαβάζεις τα περιοδικά στην παραλία το καλοκαίρι; Έτσι θα διαβάσεις και τις interior τάσεις του 2019 όσο είσαι στο γραφείο και κάνεις το lunch break σου! Γιατί, πέρα από μια διασκεδαστική συνήθεια, αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να κάνεις την απαραίτητη έρευνα και να προετοιμαστείς από τώρα για όσα πρόκειται να μας απασχολήσουν μέσα στην ερχόμενη χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή θα ξεχωρίσεις ποια είναι τα αγαπημένα σου στοιχεία, ώστε να φροντίσεις να τα αποκτήσεις όσο νωρίτερα γίνεται και να “κλέψεις” τις εντυπώσεις!

Πολλές φορές σου έχω τονίσει πως οι τάσεις είναι περισσότερο ένας… μπούσουλας, που σε βοηθάει να διακρίνεις ποιο είναι το προσωπικό στυλ σου και να προσαρμόσεις την μόδα στον χώρο σου με όποιο τρόπο σε χαρακτηρίζει! Γι’ αυτό και θα προλογήσω τα winter trends της διακόσμησης με την φράση… Απολαύστε υπεύθυνα!

Κάνε, λοιπόν, το ανάλογο scroll down για να μάθεις πώς θα είναι διακοσμημένα τα σαλόνια του 2019!

Ροζ μάρμαρο

Το 2018 ήταν αφιερωμένο στο μαύρο και το πράσινο μάρμαρο. Φέτος, ξέχασε τις βαθιές αποχρώσεις και την τόσο έντονη ατμοσφαιρικότητα και ετοιμάσου να υποδεχθείς την πιο ρομαντική πλευρά του πολυτελούς πετρώματος, με το ροζ μάρμαρο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να καταλαμβάνει τεράστιες διαστάσεις -έτσι φαίνεται, τουλάχιστον! Και εδώ που τα λέμε, μετά την φρενίτιδα του millennial pink, είναι φυσικό κι επόμενο το ροζ μάρμαρο να γίνει το νέο αγαπημένο μας design item!

Χτιστοί καναπέδες

Με έμπνευση από το παραδοσιακό νησιώτικο σχεδιασμό, το coastal style της Καλιφόρνια και το boho look του Μαρόκου έρχεται η επόμενη μεγάλη τάση στους καναπέδες, που δεν είναι άλλοι από τους χτιστούς. Αυτό δεν σημαίνει πως υπολείπονται σε κομψότητα και φινέτσα, αντιθέτως συνδυάζουν το χαλαρωτικό coolness με την πολυτέλεια της καθαρότητας, καταλήγοντας σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Στρογγυλά τραπέζια

Οτιδήποτε στρογγυλό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο interior design έχει προκαλέσει… πανικό! Θα θυμάσαι, για παράδειγμα, ότι μέσα σε όλο το 2019, οι oversized στρογγυλοί καθρέφτες έκανα πάταγο και όχι άδικα. Στην λίστα, λοιπόν, με τα all things round έρχονται να προστεθούν και τα coffee tables και μάλιστα εκείνα από φυσικό ξύλο, όπως η βελανιδιά. Πέρα από τον εργονομικό χαρακτήρα τους, μιας και ταιριάζουν σε σχεδόν όλες τις χωροταξικές διατάξεις, τα στρογγυλά τραπέζια σαλονιού δίνουν και μια νότα πολυτέλειας, παρά την απλότητα που τα χαρακτηρίζει!

Read More

And More