Η νέα συνεργασία του entos με την CANDIA έρχεται να “απογειώσει” την ποιότητα ύπνου μας!

To entos είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων επίπλων στην Ελλάδα και πλέον ετοιμάζεται να μας “κερδίσει” με μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της! Ο λόγος για την εκπληκτική συνεργασία που μόλις ανακοινώθηκε ανάμεσα στο entos και την CANDIA, μία από τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρίες!

Έχοντας πάντοτε ως στόχο την ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη, το entos παραμένει συνεπές στις δεσμεύσεις του, αναβαθμίζει την εικόνα του και με γνώμονα πάντα την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας, προσδοκά με τη νέα αυτή συνεργασία να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Η μεγάλη γνώση και εμπειρία της CANDIA, σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά και με δεδομένη την ευαισθησία σε θέματα υγείας, οδήγησαν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης συλλογής προϊόντων ύπνου σε στρώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά καλύμματα και ανωστρώματα, που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να πληρούν τα κριτήρια υγιεινής και τα προϊόντα ύπνου έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001, καθώς και με πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.

Μάλιστα, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του, το entos δημιούργησε ειδικά διαμορφωμένους χώρους sleep center στα ανακαινισμένα καταστήματά του, που μας περιμένουν όλους να δοκιμάσουμε το στρώμα που ονειρευτήκαμε και να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.entos.gr

Read More

And More