Το νέο πλαστικό χρώμα Vitex με TeflonTM έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά αποκλειστικά από την Vitex σε Ελλάδα & Κύπρο η κορυφαία τεχνολογία προστασίας των επιφανειών TeflonTM με το νέο πλαστικό χρώμα Vitex με TeflonTM.

H Vitex-Αφοί Γιαννίδη, η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων, λανσάρει το νέας γενιάς ματ πλαστικό χρώμα Vitex με TeflonTM. To Vitex με TeflonTM είναι το πρώτο προϊόν της αποκλειστικής συνεργασίας της Vitex με την παγκόσμια ηγέτιδα χημική βιομηχανία ChemoursTM για την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ChemoursTM είναι η No1 παραγωγός στον κόσμο διοξειδίου του τιτανίου και έχει ηγετική θέση διεθνώς αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες για πληθώρα βιομηχανιών όπως, πλαστικά, κατασκευές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, χρώματα. Με κύκλο εργασιών άνω των $6 δις και 70 εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίως, στόχος της ChemoursTM είναι να προσφέρει λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες με έμφαση στην καινοτομία και στην αξιοπιστία.

Η τεχνολογία προστασίας επιφανειών TeflonTM, είναι διεθνώς γνωστή και χρησιμοποιείται από το 1938 σε τεράστιο αριθμό καινοτόμων εφαρμογών, όπως, μαγειρικά σκεύη, είδη άθλησης, υφάσματα, αυτοκίνητα, υδραυλικά χρώματα και άλλα βιομηχανικά υλικά, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Για πρώτη φορά και αποκλειστικά για την Ελλάδα την Κύπρο και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η Vitex φέρνει την κορυφαία τεχνολογία προστασίας των επιφανειών TeflonTM στο χρώμα. Το Vitex με TeflonTM είναι το νέας γενιάς ματ πλαστικό χρώμα με μοναδική τεχνολογία και χαρακτηριστικά που προσφέρει κορυφαία ποιότητα, ενισχυμένη αντοχή, ανώτερη προστασία των επιφανειών από τους λεκέδες και δημιουργεί μια αντιστατική επιφάνεια, η οποία απωθεί την σκόνη / κάπνα / ρύπους, με αποτέλεσμα οι επιφάνειες να καθαρίζονται πιο εύκολα, ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας ένα άψογο φινίρισμα.

Όπως ανέφερε η κα Amy Cooper, Global Brand Licensing Manager στον τομέα Τεχνολογιών Τιτανίου της ChemoursΤΜ «το νέο Vitex με TeflonTM είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με μία εταιρεία που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη καινοτόμων χρωμάτων. Συνδυάζοντας την τεχνολογία προστασίας της επιφάνειας TeflonTM με την υψηλή ποιότητα των χρωμάτων Vitex, οι τελικοί καταναλωτές και οι επαγγελματίες σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα πιο ζωντανό, καθαρό και ανθεκτικό περιβάλλον.

Αντίστοιχα, ο κ. Γιάννης Γιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vitex – Αφοί Γιαννίδη, υπογράμμισε ότι «σε μία αγορά όπου επικρατεί η αντίληψη ότι η καινοτομία έχει σταματήσει και ότι όλα τα προϊόντα είναι ίδια, ερχόμαστε να αποδείξουμε ότι υπάρχει επόμενης γενιάς χρώμα, παρουσιάζοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα την Κύπρο και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μία τεχνολογία παγκόσμιας εμβέλειας μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με ένα παγκόσμιο ηγέτη».

Η VITEX – Αφοί Γιαννίδη είναι η μεγαλύτερη, Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1932. Η εταιρεία, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες συνεχίζει και επενδύει, παράγοντας και αναπτύσσοντας στην Ελλάδα, προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (Vitextherm) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria), στο πιο σύγχρονο εργοστάσιο στη χώρα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, μια επένδυση άνω των €30εκ. (που ολοκληρώθηκε το 2008). Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 17 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει επιτύχει τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων της κατά 32% την εξαετία 2012 – 2017 με ταυτόχρονη αύξηση των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα κατά 20% την τελευταία διετία.

Read More

And More