Ο οίκος Burberry μετατρέπει το χαρακτηριστικό καρό του σε έπιπλα καταστήματος

Μία πρωτότυπη ιδέα έρχεται από τον διάσημο οίκο μόδας, ο οποίος χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν του ως design item για την παρουσίαση της νέας συλλογής του! Τι εννοώ; Πως το χαρακτηριστικό καρό που παραδοσιακά χρησιμοποιεί ο οίκος Burberry στις υφάνσεις του από το 1920 έως και σήμερα, αποκτά πλέον χαρακτήρα επίπλου και χρησιμεύει ως προθήκη για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 και της capsule collection που θα παρουσιάζονται στα καταστήματα Opening Ceremony, τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στο Los Angeles!

Υπεύθυνη για αυτή την πρωτότυπη έμπνευση είναι η σχεδιάστρια Sabine Marcelis, η οποία πήρε την βασική ιδέα που για δεκαετίες αποτελεί το βασικό αναγνωριστικό στοιχείο των ρούχων και αξεσουάρ της Burberry και το μετέτρεψε σε έπιπλα καταστήματος κατασκευασμένα από ρητίνη!

Η συγκεκριμένη συλλογή επίπλων δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την πρώτη συνεργασία των καταστημάτων Opening Ceremony με τον κορυφαίο οίκο μόδας. Η σειρά προθηκών της Marcelis αποτελείται από κρεμάστρες ρούχων, τραπέζια και επιφάνειες έκθεσης και διακοσμητικών panel που φέρουν το σχεδιασμό του χαρακτηριστικού σκωτσέζικου υφάσματος. Το pattern έχει δημιουργηθεί από έγχρωμη ρητίνη, η οποία σχηματίζει τις μεγάλες μαύρες και τις λεπτότερες κόκκινες ρίγες, και η οποία έχει εγχυθεί μέσα σε ημιδιάφανη ρητίνη μπεζ χρώματος. Μάλιστα, οι μαύρες ρίγες επεκτείνονται και εκτός των panel, σχηματίζοντας μαύρες μεταλλικές μπάρες που ενώνουν και στηρίζουν τα έπιπλα μεταξύ τους!

Read More

And More