Οι καλύτερες σειρές για το τέλειο Σαββατοκυριακάτικο cocooning

Κάποια Σαββατοκύριακα είναι γεμάτα εξόδους με φίλους, δραστηριότητες, ξενύχτια. Κάποια άλλα είναι πιο ήρεμα, με comfort food στο σπίτι, καναπέ, κουβερτούλα και bingewatching αγαπημένων σειρών. Για αυτά τα Σαββατοκύριακα, που επιλέγεις το λεγόμενο«cocooning» έναντι μιας βραδιάς partying, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις, για να επιλέξεις τη σειρά – ή τις σειρές – που θα σου κάνουν συντροφιά. Η τελική επιλογή είναι δική σου, αλλά σίγουρα η λίστα μας δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Για στιγμές συγκίνησης και γέλιου, επίλεξε το reboot του «Frasier»

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια απουσίας, το  «Frasier» επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας. Ο Dr. FrasierCrane, τον οποίον υποδύεται ο μοναδικός KelseyGrammer, πρωτοεμφανίστηκε στο sitcom «Cheers». To1993 απέκτησε τη δική του spin off σειρά, η οποία έφτασε τα 11 χρόνια προβολής! Quick recap για να μπεις στο κλίμα: Ο ιδιόρρυθμος Frasier, ψυχίατρος στο επάγγελμα, παίρνει διαζύγιο, φεύγει από τη Βοστώνη και μετακομίζει στο Σικάγο. Εκεί κάνει καριέρα ως ραδιοφωνικός παραγωγός, βοηθώντας τους ακροατές με τα προβλήματά τους. Στο reboot της σειράς που προβάλλεται στην COSMOTE TV, ο Frasier επιστρέφει στη Βοστώνη μετά το θάνατο του πατέρα του, για να επανασυνδεθεί με τον γιο του. Παλιές φιλίες αναθερμαίνονται και νέες χτίζονται, ενώ δεν περισσεύουν και τα ευτράπελα.

Σου αρέσουν οι αληθινές ιστορίες που μεταφέρονται στη μικρή οθόνη; Το «The Gold» είναι για σένα

Ξεκίνησε σαν άλλη μια ένοπλη ληστεία, αλλά κατέληξε να είναι η μεγαλύτερη ληστεία χρυσού στη βρετανική ιστορία. Ο λόγος για το περιβόητο «BrinksMatrobbery», που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως το «έγκλημα του αιώνα». Βρισκόμαστε πίσω στις 26 Νοεμβρίου 1983. Μια συμμορία 6 ανδρών εισβάλλει σε μια αποθήκη ασφαλείας κοντά στο αεροδρόμιο του Heathrow, με στόχο την κλοπή 3 εκατομμυρίων λιρών. Αντ’ αυτών, βρήκαν ράβδους χρυσού, άκοπα διαμάντια και μετρητά συνολικής αξίας 26 εκατομμυρίων λιρών! Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια έμελλε να μείνει στην ιστορία.«Χρυσό» είναι και το cast αυτής της σειράς, με τους Hugh Bonneville (Downton Abbey) και Dominic Cooper(Mamma Mia, Captain America) να ηγούνται της ταλαντούχας ομάδας ηθοποιών. Η σειρά streamάρει στην COSMOTE TV.

Συγκλονιστικές ιστορίες στο «Safe Home»

Η 28χρονη Phoebe, αφήνει τη δουλειά της σε ένα εξέχον δικηγορικό γραφείο για να εργαστεί σε ένα κέντρο που παρέχει δωρεάν νομική βοήθεια σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Καθώς εκτυλίσσονται διάφορες αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες, σχέσεις δοκιμάζονται και το κέντρο κινδυνεύει να κλείσει. Μοιραία, η ζωή της Phoebe ανατρέπεται όταν εμπλέκεται σε μια βάναυση δολοφονία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Aisha Dee, που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά «The Bold Type». Η σειρά προβάλλεται στην COSMOTE TV.

Είσαι fun του αστυνομικού θρίλερ; Δεν θα ξεκολλήσεις από το «The Chelsea Detective»

Ο Adrian Scarborough (Killing Eve) υποδύεται τονιδιαίτερο ντετέκτιβ επιθεωρητή Max Arnold που κατοικεί σε ένα πλωτό σπίτι στο glamorous προάστιο του Λονδίνου, το Chelsea. Μαζί με τη συνεργάτιδά του Priya Shamsie, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν σοκαριστικές δολοφονίες και να ρίξουν φως στα σκοτεινά μυστικά της εύπορης τοπικής ελίτ του Λονδίνου. Οι 2 κύκλοι του The Chelsea Detectiveβρίσκονται στην COSMOET TV.

Μυστήριο, στιγμές γέλιου και… ΙQ 160

Ο συνδυασμός αστυνομικής σειράς με αρκετά κωμικά στοιχεία δεν είναι τόσο συχνός, αλλά μπορεί να αποτελέσει πετυχημένη συνταγή. Αυτό αποδεικνύει και η σειρά «H.P.I.»! Πρόσωποκλειδί της σειράς, ηMorgan, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα αστυνομικό τμήμα. Μια νύχτα, αποφασίζει να «τακτοποιήσει» έναν πίνακα έρευνας. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ότι αυτή η κίνηση τους έφερε πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης. Η έκπληξή τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν συνειδητοποιούν ότι η Morgan έχει IQ 160. Τότε η Morgan δέχεται ναγίνει μέλος της ομάδας, υπό τον όρο να ξανανοιχθεί μια παλιά έρευνα για τον πρώτο της έρωτα, που εξαφανίστηκε πριν χρόνια.  Στην COSMOTE TV θα βρεις και τους 4 κύκλους της σειράς.

Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και πάτα το play. Ένα χουχουλιάρικο Σαββατοκύριακο με μπόλικο bingewatching σε περιμένει!

Read More

And More