Όταν ένα σύστημα ασύρματης φόρτισης γίνεται το must-have-item της διακόσμησής σου!

Με την τεχνολογική ανάπτυξη να χτυπάει “κόκκινο” και την καθημερινότητά μας να… κυριαρχείται από τις smart συσκευές, δεν είναι άξιο απορίας που όλο και περισσότερα design studios και σχεδιαστές επενδύουν στον τομέα της ασύρματης φόρτισης! Για αυτό και πλέον η εικόνα τους έχει καταφέρει να φτάσει σε επίπεδα… statement, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση των συστημάτων Ground και Building της κορεάτικης startup εταιρίας Mobileisland! Βλέπεις, η συλλογή των wireless φορτιστών Ground και των ηλεκτρονικών αξεσουάρ Building είναι η απάντηση της τεχνολογίας στις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις του contemporary interior design!

Αποτελούμενη από δύο μονάδες φόρτισης (15 και 5 watt αντίστοιχα), έναν φορητό φορτιστή και δύο ξύλινους δίσκους, η συλλογή Ground μπορεί να “συναρμολογηθεί” με ποικίλους τρόπους, δίνοντας κάθε φορά διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, πάνω της μπορούν να προστεθούν τα items της σειράς Building, που απαρτίζεται από ένα wireless ηχείο Bluetooth, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, μια φορητή μπαταρία και έναν υποδοχέα USB και τότε η διακοσμητική “αξία” του μπορεί να… απογειωθεί!

Με το φυσικό ξύλο να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διακοσμητική χροιά του mega “smart” συστήματος, αλλά και τις ματ stylish αποχρώσεις, όπως το millenial pink του υποδοχέα USB, το hunter’s green του wireless ηχείου, την copper μεταλλική βάση του φωτιστικού και την brass επιφάνεια της μπαταρίας, οποιαδήποτε διάταξη κι αν χρησιμοποιήσεις είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν πώς μοιάζει το σύστημα ασύρματης φόρτισης της Mobileisland!

Read More

And More