Philippe Starck: Η νέα καρέκλα του κορυφαίου σχεδιαστή

Καρέκλα του σκηνοθέτη: Ένα έπιπλο που λατρεύεις να μισείς! Πολλά χρόνια είχε κάνει κατάληψη στο πατρικό σου, στο μπαλκόνι της γιαγιάς σου και σε ακολούθησε μέχρι το φοιτητικό διαμέρισμά σου! Ήταν το κάθισμα που επικράτησε στα 90s κι ας είναι μια καρέκλα με βαθύτερη ιστορία!

Η καρέκλα του σκηνοθέτη είναι ένα παρεξηγημένο έπιπλο, αφού πίσω από τις πολλές διαφορετικές εκδοχές της κρύβει έναν εναλλακτικό και… luben σχεδιασμό! Ευτυχώς, ήρθε η ώρα να επανεκτιμηθεί, καθώς μέσα από τα… χέρια του κορυφαίου και καινοτόμου σχεδιαστή Philippe Starck “υπόσχεται” να κερδίσει μια νέα θέση στο πάνθεον των μεγαλύτερων statement pieces!

Η καρέκλα Stanley δεν είναι τίποτα λιγότερο από την… αναγέννηση της “director’s chair”! Σχεδιασμένη με μοναδικό design από το μεγάλο εμπνευστή των πιο αντικομφορμιστικών αρχιτεκτονικών μορφών της διακόσμησης, η Stanley είναι κατασκευασμένη από συνθετικό πολυπροπυλένιο ενισχυμένο με ανθεκτικό υαλοβάμβακα και ύφασμα υψηλής αντοχής, παίρνοντας minimal και φουτουριστική μορφή. Είναι “σπαστή” και ελαφριά ώστε να διευκολύνεται η μετακίνησή της, ενώ έχει ήδη κερδίσει την πρώτη -και μοναδική- θέση στα τεστ αντοχής και ανθεκτικότητας για καρέκλα της κατηγορίας της!

Το ολοκαίνουριο design item του Philippe Starck είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους και σίγουρα θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά!

Read More

And More