Πλυντήρια ρούχων: 4 προτάσεις, ανάλογα με τον χώρο σου

Κάποιες συσκευές είναι συνώνυμες με την έννοια σπίτι. Το πλυντήριο είναι από αυτές! Εμείς είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το ιδανικό για σένα!

Η επιλογή του ιδανικού πλυντηρίου ρούχων είναι σημαντική υπόθεση. Πέρα από το διαθέσιμο budget σου το σωστό πλυντήριο πρέπει να είναι άνετο στη χρήση και να καλύπτει τις ανάγκες του νοικοκυριού σου. Το μέγεθος ενός πλυντηρίου είναι σημαντική υπόθεση. Σαν συσκευή, θα το ξέρεις, ένα πλυντήριο ρούχων είναι βαρύ και θέλει μόνιμη εγκατάσταση. Είναι λοιπόν κρίσιμο να έχεις μελετήσει σωστά τον χώρο που θα μπορείς να το εγκαταστήσεις. Παράλληλα οι διαστάσεις επηρεάζουν και τον τρόπο φορτώματος και το μέγεθος του κάδου. Δηλαδή έχουν συνέπεια στις επιδόσεις και τον τρόπο χρήσης. Πάμε να δούμε τέσσερα πλυντήρια ρούχων που είναι ιδανικά για κάθε χώρο!

  1. Ιndesit BTW L60400 EE/N

Για μικρά μπάνια που ο χώρος είναι περιορισμένος η Indesit έχει την λύση. Το BTW L60400 είναι ένα στενό πλυντήριο άνω φόρτωσης χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις και τις λειτουργίες. Με πλάτος 40 εκατοστά προσφέρει χωρητικότητα 6 κιλών που καλύπτει μικρά και μεσαία νοικοκυριά. Ενεργειακής κλάσης C για οικονομική λειτουργία στις 1000 στροφές προσφέρει πολλαπλές λύσεις καθαριότητας. Διαθέτει 14 διαφορετικά προγράμματα, για να καλύπτει τις ιδιαιτερότητες κάθε υφάσματος και λειτουργία Turn & Wash για καθημερινή πλύση, διάρκειας 45 λεπτών. Με σύγχρονη LED οθόνη για εύκολο χειρισμό και ανθεκτικό τύμπανο από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το πλυντήριο έχει όλα όσα χρειάζεσαι!

  1. Brandt BT18038QG

Αν δεν έχεις περιορισμούς στο πλάτος αλλά στο μήκος ή αν δεν έχεις χώρο για να σκύβεις για εμπρόσθιο φόρτωμα η Brandt έχει μια εξαιρετική πρόταση για σένα. Ενεργειακής κλάσης C το Brandt BT18038QG έχει κάδο 8 κιλών για μεγάλες πλύσεις! Συνολικά 15 προγράμματα και 1300 στροφές. Επιπλέον το πρόγραμμα Hygiene για εξάλειψη του 99,9% των βακτηρίων και λειτουργία αυτοκαθαρισμού του κάδου για την απόλυτη υγιεινή των ρούχων σου! Προσφέρει πρόγραμμα φροντίδας μωρού και λειτουργία επιπλέον ξεβγάλματος προκειμένου να απομακρύνει την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών στα ευαίσθητα δέρματα. Εφοδιασμένο με έναν ισχυρό κινητήρα Induction Motor με τεχνολογία χωρίς ψήκτρες έχει χαμηλή στάθμη θορύβου και παράλληλα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Ένα μικρό αλλά σημαντικό plus η επιλογή child safety που διαθέτει. Σου εξασφαλίζει ότι όσο δραστήρια και αν είναι τα παιδιά δεν θα αλλάξουν τυχαία το πρόγραμμα πλύσης!

Για σένα που η έλλειψη χώρου αφορά το άπλωμα η Candy προσφέρει ένα εξαιρετικό πλυντήριο στεγνωτήριο! Με χωρητικότητα πλύσης 8kg, χωρητικότητα στεγνώματος 5kg, ταχύτητα στυψίματος 1.400 rmp και ιδανικές διαστάσεις, είναι η σούπερ συσκευή που λείπει από το σπίτι σου! Εντυπωσιακή ενεργειακή κλάση Α που μεταφράζεται τόσο σε οικονομία αλλά και σε ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα! Πέρα από τα 16 διαφορετικά προγράμματα που περιλαμβάνει προσφέρει τεχνολογία πλύσης MPS με κρύο νερό που χαρίζει βαθύ καθαρισμό, με μικρότερη διάρκεια πλύσης και χαμηλή κατανάλωση! Επέλεξε το πρόγραμμα για ευαίσθητα ή μάλλινα ρούχα, το πλύσιμο στο χέρι για τα φορτία που χρήζουν «ιδιαίτερης» φροντίδας, τα γρήγορα προγράμματα 14’ – 30’ – 44’ για καθαρά ρούχα στα γρήγορα  ή τις extra επιλογές όπως το πρόγραμμα υγιεινής, το επιπλέον ξέβγαλμα και το εύκολο σιδέρωμα!

  1. LG F4WV312S0E Πλυντήριο Ρούχων 12,00 kg

Για τα νοικοκυριά που ο χώρος δεν είναι πρόβλημα αλλά οι απαιτήσεις μεγάλες το LG F4WV312S0E με χωρητικότητα 12,00 kg είναι η λύση! Χωρίς να είναι πολύ μεγαλύτερο από τα κλασσικά πλυντήρια, με διαστάσεις 85 cm x 60 cm x 61,50 cm και ενεργειακή κλάση Β είναι ο σύμμαχος καθαριότητας που ψάχνεις! Προσφέρει 14 προγράμματα πλύσης και το μοτέρ έχει 10 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή! Στύβει τα ρούχα με ταχύτητα 1400rpm και φροντίζει ότι δε θα κινδυνεύσουν από φθορές και τραβήγματα. Παράλληλα, με την τεχνολογία Steam που διαθέτει απαλλάσσει τα υφάσματα από παθογόνα βακτήρια και ιούς για απόλυτη προστασία και υγιεινή. Ο κινητήρας Ιnverter DD με 10ετή εγγύηση καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, έχει μεγάλη απόδοση και λειτουργεί με χαμηλή στάθμη θορύβου. Τέλος η τεχνολογία 6 Motion κάνει τον κάδο να κινείται σε 6 διαφορετικές κατευθύνσεις, αυξάνοντας την απόδοση και αποτρέποντας τη φθορά των ινών!