Sheet Speaker: Το “έξυπνο” ηχείο του μέλλοντος έχει τον πιο στιλάτο σκανδιναβικό σχεδιασμό

Ok, πρόκειται περισσότερο για ένα προϊόν τεχνολογικού ενδιαφέροντος, αλλά η εταιρία Swift Creatives αποφάσισε να του δώσει περισσότερο “καλλωπιστικό” χαρακτήρα, μιας και αφενός πρόκειται για ένα design brand και αφετέρου ο “έξυπνος” ήχος έχει μπει πλέον στις ζωές μας για τα καλά! Έτσι, δημιουργήθηκε το Sheet Speaker, ένα τεχνολογικά εξελιγμένο ηχείο σε μορφή… χαρτιού! Όχι, δεν είναι χάρτινο, αλλά είναι τόσο λεπτό που μοιάζει με ένα φύλλο χαρτιού! Άλλωστε, στόχος της σχεδιαστικής ομάδας ήταν να κατασκευάσει σήμερα τα ηχεία του μέλλοντος!

Το σχέδιο του Sheet Speaker είναι εμπνευσμένο τόσο από τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα μουσικής, όσο και από το scandinavian design, ώστε να ενσωματώνεται πλήρως σε οποιοδήποτε décor, ενώ δεν “κρύβει” την τεχνολογική ποιότητά του!

Το λεπτό σαν ένα κομμάτι ύφασμα ηχείο μπορεί να γέρνει πάνω σε έναν τοίχο ή να ισορροπεί στο δάπεδο. Ωστόσο, όταν τίθεται σε λειτουργία, η πρόσοψή του αλλάζει, καθώς ένα κυκλικό στέλεχος επεκτείνεται προς τα έξω, ώστε να δώσει μεγαλύτερη ένταση και καθαρότητα στον ήχο που εκπέμπει.

Read More

And More