Skylark Resort: Το πιο easy-living και πολυτελές κατάλυμα στην πιο cool περιοχή της Τζαμάικα!

Υπάρχει μία λέξη στη τζαμαϊκανή αργκό που χαρακτηρίζει τον άπραγο, αδρανή, χασομέρη και τεμπέλη άνθρωπο. Εκείνο τον τύπο που τα κάνει όλα με τους δικούς του χρόνους, που “σέρνεται” και απολαμβάνει… τη βαρεμάρα του με τον πιο αθώο τρόπο. Εμείς μάλλον θα τον λέγαμε “τζίτζικα”. Στην Τζαμάικα, πάντως, τον λένε skylark! Και φυσικά όσο είναι καλοκαιράκι, όλοι θέλουμε να μπούμε σε mode “skylark”! Ίσως γι’ αυτό και να μοιάζει τόσο ειδυλλιακός προορισμός το Skylark Negril Beach Resort, που άλλωστε μας προ(σ)καλεί να κάνουμε ακριβώς αυτό: να γίνουμε όλοι… χασομέρηδες! Από την άλλη, προσπάθησε να ρίξεις μια ματιά στο interior design και την ατμοσφαιρική παραλία Seven Mile Beach στην οποία βρίσκεται το υπερπολυτελές κατάλυμα, χωρίς να αισθανθείς ρίγη θαυμασμού!

Σε ένα από τα πιο cool σημεία -όπως χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα- της Τζαμάικα, στη δυτική ακτή Negril της χώρας, τον ερχόμενο Ιούνιο θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό ένα από τα πιο cool ξενοδοχεία που έχουμε δει! Με 28 δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα όλα σύμφωνα με τον κανόνα του easy-living που χαρακτηρίζει τους Τζαμαϊκανούς και με βάση τον πολύχρωμο χαρακτήρα του νησιού, το Skylark Resort αναμένεται να γίνει ο κυριότερος πόλος έλξης της περιοχής για τους ταξιδευτές από κάθε μεριά του πλανήτη!

Μάλιστα, το Skylark μπορεί να είναι ένα νεοσύστατο υπερπολυτελές κατάλυμα, αλλά στην πραγματικότητα έχει μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά! Βλέπεις, το ξενοδοχείο αποτελεί το μικρό “αδερφάκι” του διάσημου και ιστορικού Rockhouse Hotel, όπου συνήθιζαν να διαμένουν τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Bob Marley και οι Rolling Stones, στα διαστήματα ανάμεσα στις περιοδείες τους! Και όπως φαίνεται, αυτές είναι και οι επιρροές που ενέπνευσαν το σχεδιασμό του Slylark Resort, μιας και το design του μοιάζει να αποτίει φόρο τιμής στα “χρυσά χρόνια” των 60s και των 70s, κατά τα οποία το Negril υπήρξε σημείο συνάντησης των διασήμων της εποχής με τους bohemian κοσμοπολίτες του κόσμου!

Το πολύχρωμο περιβάλλον του Skylark μπορεί να χαρακτηριστεί και iconic χάρη στις αναφορές που κάνει στο χαλαρό και vintage design! Οι έντονα παστέλ αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί “δένουν” με τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και το μπαμπού, σε έναν δυναμικό συνδυασμό που δημιουργεί με την αύρα του το πιο happy place που μπορείς να φανταστείς! Botanical στοιχεία συνταιριάζονται με σκανδιναβικό στυλ και flower power αισθητική, όπου οι 60s αναφορές δεν λείπουν από την κατά τα άλλα boho διακόσμηση!

Πέρα, όμως, από τα σαγηνευτικά υπνοδωμάτια και τις ιδανικές παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις εγκαταστάσεις του Skylark, το ξενοδοχείο διαθέτει και luxurious εστιατόριο, όπου θα σερβίρεται η signature κουζίνα της Καραϊβικής με ένα σύγχρονο twist, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο (αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό!), απολαμβάνοντας την περιποίηση και τις υπηρεσίες του Slylark Spa!

Read More

And More