LG QuadWash: Ξεκάθαρα το πλυντήριο πιάτων που χρειάζεσαι!

#advertorial

Η αλήθεια είναι πως όταν ψάχνεις για καινούρια ηλεκτρική συσκευή απευθύνεσαι πάντα σε εταιρίες που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι για την ποιότητά τους. Η LG είναι σίγουρα μία από αυτές, που ξέρεις ότι θα αγοράσεις ποιότητα, σύγχρονη τεχνολογία και φυσικά υπέροχο design. Αυτό το τελευταίο εξαιρετικά σημαντικό για όλους. Εξαιρετικά σημαντικό επίσης τα πιάτα μας να είναι καθαρά, χωρίς ενοχλητικές και πολύ εκνευριστικές θαμπάδες.

Και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Γιατί τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, πίστεψέ με! 

-Θα ξεκινήσω από τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού. Όλα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στο design του σπιτιού σου και να αναδεικνύουν και να αναβαθμίζουν τη διακόσμηση του χώρου.

Θα συνεχίσω με τις “μαγικές” ιδιότητες του ατμού… και την τεχνολογία TrueSteam™. Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη θα καθαρίσουν και θα απολυμανθούν και ταυτόχρονα θα μειωθούν οι κηλίδες από το νερό. Όπως καταλαβαίνεις, τα πλυντήρια πιάτων της LG θέτουν ένα νέο πρότυπο για την υγιεινή, με τη χρήση ατμού στους 100℃.

Η εξαιρετική καθαριότητα – το απόλυτο ζητούμενο. Χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει εξαιρετικό καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Η λειτουργικότητα που πάντα ήθελες. Λέγεται EasyRack™ Plus και είναι η πρακτικότητα που σε απαλλάσσει από τους παλιούς εκνευρισμούς. Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν κάνιστρο το οποίο ρυθμίζεται κατά ύψος και εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Με λίγα λόγια, αυτό που σε ταλαιπωρούσε, λύθηκε!

-Χωρίς θόρυβο. Χωρίς αυτήν την εκνευριστική μεσημεριανή ή βραδινή βουή που κάποτε σε ταλαιπωρούσε. Ο κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος. Παράλληλα, ο καινοτόμος Inverter Direct Drive™ της LG επιτυγχάνει καλή ενεργειακή απόδοση, ενώ με την δεκαετή εγγύησή* του μπορείτε να βασίζεστε στο πλυντήριό σας για αρκετά χρόνια. Κάνεις οικονομία δηλαδή, που στην εποχή μας είναι το κυριότερο ζητούμενο.

-Ένα έξυπνο πλυντήριο, σύμμαχος στις απαιτήσεις σου. Η τεχνολογία ThinQ™ προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, όπως για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Επιπλέον, θα διατηρείς το πλυντήριό σου καθαρό, αφού μετά από 30 χρήσεις, η φωτεινή ένδειξη θα σου υπενθυμίζει να βάλεις το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Ακόμη, η Έξυπνη Διάγνωση (Smart Diagnosis™), σε βοηθά να λύσεις προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά με το smartphone σου. Το πλυντήριό σου έχει νοημοσύνη και σε απαλλάσσει από έννοιες. Τέλειο;

-Έχεις επιλογές. Χάρη στη ζώνη διπλού καθαρισμού μπορείς ταυτόχρονα να καθαρίσεις απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

Η τεχνολογία εξελίσσεται, η LG προλαβαίνει τις ανάγκες σου και φέρνει στο σπίτι σου ένα πλυντήριο πιάτων ακριβώς όπως το χρειάζεσαι. Καθαριότητα, απολύμανση σε ένα πλυντήριο με υψηλή απόδοση… στο αθόρυβο! Απλά, ιδανικό!

*2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.