Ανακαίνιση Κουζίνας: Η μεγαλύτερη τάση φέτος και πώς να την υιοθετήσεις

Neff B69FY5CY0 Φούρνος Άνω πάγκου

Αν έχω μάθει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που ζω μόνη μου –ως μεγάλη ώριμη γυναίκα, που λέει και η μητέρα μου– είναι πως καμία κουζίνα δεν μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά λειτουργική, αν δεν είναι εξοπλισμένη με τις κατάλληλες συσκευές και τα κατάλληλα gadgets. Βασικά, για να το θέσω αλλιώς, αν η κουζίνα σου περιέχει τις σωστές συσκευές, μπορεί να σου λύσει τα χέρια είτε «σκαμπάζεις» από μαγειρική είτε όχι.

Από την άλλη, αν το σκεφτείς, περνάμε αρκετό χρόνο στην κουζίνα, για να μην την φροντίσουμε όπως της αξίζει, να μην της χαρίσουμε την αισθητική και το στιλ που πρέπει: από το πρωί, που θα φτιάξουμε γρήγορα-γρήγορα τα τάπερ για το γραφείο, μέχρι το απογευματο-βραδάκι που θα γυρίσουμε κομμάτια και θα θέλουμε να φτιάξουμε κάτι εύκολο, αλλά νόστιμο, για να μας επιβραβεύσουμε που τα βγάλαμε πέρα ακόμα μια ημέρα. Γιατί, τα Σαββατοκύριακα; Πάλι η κουζίνα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκεί ετοιμάζεται το κυριακάτικο τραπέζι για όλη την οικογένεια ή για τους φίλους που έχουμε επιλέξει να λέμε οικογένεια. Εκεί, στην κουζίνα, θα περάσεις δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου, μαγειρεύοντας κέικ και μπισκότα. Θα συνδεθείς με τον σύντροφό σου, φτιάχνοντας την αγαπημένη σας μακαρονάδα και λέγοντας τα σουσού της ημέρας. Εκεί θα τρέξεις όταν δεις μια συνταγή στο TikTok, με 3 μόνο βήματα, και θα θέλεις να τη δοκιμάσεις κι εσύ.

Neff T68YYY4C0 Εστίες Επαγωγικές

Για όλους αυτούς του λόγους και για ακόμα περισσότερους, η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού – κατά τη δική μου άποψη. Για αυτό και αξίζει την προσοχή μου στον υπέρτατο βαθμό. Για να της χαρίσω το φρεσκάρισμα που δικαιωματικά έχει κερδίσει, με την αξία της, επισκέφτηκα το Πλαίσιο. Εκεί βρήκα όλες τις οικιακές συσκευές που χρειαζόμουν για να μεταμορφώσω την κουζίνα μου και να την κάνω όχι μόνο πιο λειτουργική, αλλά και πιο στιλάτη. Και, φυσικά, ταυτόχρονα, να κάνω και τη δική μου ζωή πιο εύκολη. Οι συσκευές που βρήκα στο Πλαίσιο ενσωματώνουν πολλές τεχνολογίες μαζί, με αποτέλεσμα να γίνονται όλες οι «δουλίτσες» μέσα στην κουζίνα πιο γρήγορα αλλά και πιο οικονομικά.

Neff D98IPT2Y5 Απορροφητήρας Τζάκι

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι έχεις ακούσει για το Club Οικιακών Συσκευών του Πλαισίου; Εκεί βρίσκεις ό,τι ψάχνεις! Must-have μεγάλες συσκευές για το σπίτι, εκείνες δηλαδή που σου προσφέρουν από καλοψημένο φαγητό μέχρι και… φρεσκοπλυμένα ρούχα, «essential» μικρές συσκευές που κάνουν τη διαφορά στην ημέρα σου και σε περιποιούνται νύχτα-μέρα, αλλά και συσκευές που φροντίζουν για το ιδανικό κλίμα στο σπίτι. Τι άλλο να ζητήσεις; Το Πλαίσιο σε έχει –μας έχει– στα όπα όπα. 

Γιατί όμως να αγοράσω τέτοιου είδους συσκευές από το Πλαίσιο; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, που σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό πολλών. Μπορεί και από το δικό μου σε μια πρώτη, γρήγορη σκέψη. Θα μπορούσα να απαντήσω «γιατί όχι;», αλλά θα δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση, με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Γιατί επέλεξα το Πλαίσιο; Γιατί το Πλαίσιο ανέλαβε να εγκαταστήσει στον χώρο μου τις συσκευές που είχα επιλέξει, αλλά και να ανακυκλώσει τις παλιές οικιακές συσκευές που σκόπευα να αντικαταστήσω.

Neff NL9GR31Y1 Φούρνος Μικροκυμάτων

Γιατί επέλεξα το Πλαίσιο; Γιατί μου δόθηκαν πολλές επιλογές όσον αφορά την παράδοση των συσκευών, ώστε να καταλήξω σε εκείνη που με εξυπηρετεί περισσότερο. Παρήγγειλα Δευτέρα πρωί και οι συσκευές ήταν στην πόρτα μου την επόμενη ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή μπορούσα να παρακολουθώ σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η παραγγελία μου. Παρόλα αυτά, αν εσύ εργάζεσαι πρωί και δεν μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου, μπορείς να επιλέξεις την υπηρεσία της απογευματινής παράδοσης (17:00-22:00), η οποία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί επέλεξα το Πλαίσιο; Γιατί έχει τη δυνατότητα πληρωμής ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορείς να πληρώσεις με δόσεις, χωρίς να έχεις πιστωτική κάρτα. Τέλειο; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα Πλαίσιο ή το plaisio.gr, να επιλέξεις τα προϊόντα που επιθυμείς να αποκτήσεις (συνολικής αξίας πάνω από  €199) και είσαι έτοιμη. Ενώ μέσω του προγράμματος Πλαίσιο δια 4, θα τα εξοφλήσεις μέσω της χρεωστικής σου κάρτας σε 4 ισόποσες πληρωμές, ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς σου! Τώρα κατάλαβες γιατί επέλεξα το Πλαίσιο για την ανανέωση της κουζίνας μου;