Αυτό είναι το έπιπλο που θα ολοκληρώσει το στυλ του σπιτιού σου

Έχεις προσέξει ότι στο σαλόνι, το χωλ, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο υπάρχει πάντα ένας κενός χώρος; Κάπου εκεί ανάμεσα στην τηλεόραση και τον μπουφέ ή δίπλα στο κομοδίνο ή κάτω από τις κρεμάστρες της εισόδου. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι κάτι λείπει, αλλά δεν έχεις καταφέρει να το… ονοματίσεις! Να βρεις το κατάλληλο αξεσουάρ που να γεμίσει τα άσκοπα κενά και να έχει και κάποια χρηστική αξία! Αυτός είναι ο ρόλος του σκαμπό στη ζωή και τη διακόσμησή σου! Δεν είσαι σίγουρη ότι σου λείπει, αλλά τελικά το έχεις ανάγκη! Μην ξεχνάς, ότι το πιο σημαντικό πράγμα στο interior design είναι τα κατάλληλα αντικείμενα να βρίσκουν την κατάλληλη θέση!

Τα σκαμπό και τα υποπόδια είναι τα πλέον βοηθητικά έπιπλα σε ένα σπίτι. Είναι σαν να δημιουργήθηκαν για να καλύψουν αυτά ακριβώς τα κενά που δημιουργούνται από τις μεγάλες επιφάνειες. Για όλα τα σημεία του σπιτιού, που δεν χωράει κάτι άλλο, που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη ένα μεγάλο όγκο, αλλά που πρέπει να γεμίσεις πάση θυσία, τα σκαμπό είναι εκεί για να σου λύσουν τα χέρια!

Πέρα, όμως, από αυτή τη λειτουργία τους, τα σκαμπό μπορούν να αποτελέσουν μοναδική προσθήκη στη διακόσμησή σου και να “απογειώσουν” το στυλ του δωματίου! Άλλωστε, η γκάμα μέσα από την οποία έχεις να διαλέξεις είναι ατελείωτη! Με τη σωστή επιλογή, θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά, αφού ανάλογα με το χρώμα, το σχήμα, το υλικό κατασκευής και το design του το σκαμπό έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα επίπεδα… φινέτσας του χώρου! Στα plus του είναι φυσικά και ο χρηστικός του ρόλος, μιας και πάντα θα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση, όταν ξαφνικά γεμίζει το σπίτι με επισκέπτες κι εσύ ξεμένεις από καθίσματα!

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τους διαφορετικούς τύπους των σκαμπό, αλλά και τους τρόπους που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, ώστε να αναδείξουν τις διακοσμητικές σου επιδόσεις!

Αυτό το κενό σημείο μπροστά στη βιβλιοθήκη καλύπτεται τέλεια με τα ξύλινα σκαμπό που χωράνε τις γλάστρες σου.

Όταν το υπνοδωμάτιο έχει περιορισμένο χώρο, αλλά χρειάζεσαι ένα σημείο για να ακουμπάς τα ρούχα σου.

Αυτό το μεταλλικό σκαμπό λειτουργεί άψογα ως βοηθητικό κάθισμα, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνει την εικόνα του σαλονιού.
Το πλεκτό poof- σκαμπό ολοκληρώνει τη σύνθεση του σαλονιού και δίνει αίσθηση χαλάρωσης.

Το μικρό ξύλινο σκαμπό σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση, όταν οι καλεσμένοι στο γεύμα αυξάνονται.

Το κενό ανάμεσα στον καναπέ και τη βιβλιοθήκη καλύπτεται από ένα σκαμπό, που όταν δεν χρησιμεύει ως κάθισμα μπορεί να φιλοξενεί τα όμορφα διακοσμητικά σου.

Read More

And More