Διακόσμηση: Ποιοι είναι οι συνδυασμοί χρωμάτων που σε ηρεμούν;

Τι είναι αυτό που περισσότερο θέλεις μετά από μια εξοντωτική μέρα; Να γυρίσεις σπίτι σου και να νομίζεις ότι μπαίνεις σε μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης! Για τον καθένα ο ορισμός αυτής της… όασης είναι διαφορετικός αλλά σε γενικές γραμμές θέλουμε ήρεμα χρώματα, χαλαρωτικές αποχρώσεις και συνδυασμούς που να αποπνέουν αυτό που λέμε easy living!
Σου παρουσιάζουμε λοιπόν μοναδικούς συνδυασμούς και προτάσεις χρωμάτων που θα κάνουν να νιώσεις ηρεμία και επιπρόσθετα… δροσιά, μιας και η ζέστη εισέβαλε στη ζωή μας, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου. Και να έχεις υπόψη σου πάντα το εξής: τα μεσογειακά χρώματα είναι ο καλύτερος οδηγός ηρεμίας κάθε εποχή!

ΣΑΛΟΝΙ

Επίλεξε λευκές αποχρώσεις που για να μη μοιάζουν μονότονες διάλεξε διάφορα αντικείμενα που κάνουν εντύπωση όπως εδώ τα κάδρα.


Τα ουδέτερα χρώματα με πινελιές έντονου πορτοκαλί είναι επίσης μια καλή επιλογή.

ΚΟΥΖΙΝΑ-ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Οι ανοιχτοί τόνοι του γκρι είναι ό,τι πιο μοντέρνο.


Αν όμως αγαπάς τα χρώματα τότε το χρώμα της μέντας και το ροζ είναι ιδανικά!


Για την τραπεζαρία σου, οι γκριζωπές αποχρώσεις του μπλε μπορούν να κάνουν ενδιαφέροντα το χώρο!

ΜΠΑΝΙΟ

Η παλέτα του λευκού και του μπεζ μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας. Σκέψου το ενδεχόμενο ενός παραβάν για να δημιουργήσεις αυτή την αίσθηση της απομόνωσης.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Η μεσογειακή παλέτα είναι και trendy αλλά και… ηρεμιστική. Με άλλα λόγια παίξε με το λευκό και το μπλε σαν να ήσουν στο Αιγαίο!


Οι θαλασσινές επιρροές είναι ιδανικές για κάθε κρεβατοκάμαρα. Δηλαδή το “ξεπλυμένο” ξύλο και το λευκό καθώς και τα αντικείμενα που θυμίζουν καλοκαίρι είναι ιδανικά για μια ηρεμιστική κρεβατοκάμαρα!

ΆΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Το χωλ είναι ιδανικό για να παίξεις με λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις του γκρι με στοιχεία metallics όπως ο χαλκός!


Γκρι-λευκό μπορείς να βάλεις και σε ένα γραφείο!

Read More

And More