Φαίη Σκορδά: Girl Power στο σπίτι με τη ZeniΘ

Girl power! Η ενσάρκωση του γυναικείου δυναμισμού, της επιτυχίας, της τρυφερής μητέρας αλλά και της γυναίκας που έχει τον έλεγχο σε ό,τι αφορά στο σπίτι της δεν είναι άλλη από την Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια της πιο δημοφιλούς πρωινής εκπομπής, παραμένει η γυναίκα της διπλανής πόρτας, έχοντας πρώτη της προτεραιότητα την οικογένεια και φυσικά το σπίτι της.

Αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για αυτό, η Φαίη θέλει να αισθάνεται εμπιστοσύνη για τις επιλογές της και αυτήν την εμπιστοσύνη βρήκε στη ZeniΘ για την ενέργεια του σπιτιού της.

“Ο χρόνος και η ευκολία είναι πολύτιμα για μένα. Ωστόσο δεν κάνω εκπτώσεις για να τα έχω. Ψάχνω να βρω τις πιο πρωτοποριακές αλλά και τις συμφέρουσες λύσεις για την ενέργεια του σπιτιού μου και τις βρήκα στη ZeniΘ. Από την άνεση του καναπέ μου και χρησιμοποιώντας μόνο το laptop μου έκανα ηλεκτρονικό συμβόλαιο με τη ZeniΘ εύκολα και γρήγορα!”

Με το e-contract, η ZeniΘ σου προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα από την ασφάλεια του σπιτιού σου!
Επιβραβεύοντας διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της, η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιό τους. Η μοναδική προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX και προσφέρει 3 μήνες δωρεάν πάγια και επιπλέον 3 μήνες δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα).
Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract) της ZeniΘ σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις διαδικτυακά το συμβόλαιό σου από την άνεση του σπιτιού σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου. Με γνώμονα την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, η διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου απαιτεί μόλις 3 απλά βήματα:

1. Μπαίνεις στο https://econtract.zenith.gr/
2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου
3. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία

“Με 3 μήνες δωρεάν ρεύμα και πολλές ακόμα προσφορές πώς θα μπορούσα να μην υπογράψω και εγώ με την κορυφαία ομάδα ενέργειας; Μπες και εσύ, όπως και εγώ, στην ομάδα της ZeniΘ με μια επίσκεψη στο zenith.gr“.

Το girl power γίνεται ακόμη πιο δυνατό με την κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ.