Καινοτομία και Υψηλή Απόδοση με την νέα γενιά Κλιματιστικών από την ARISTON

Η Ariston, παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της κλιματιστικής τεχνολογίας, περήφανα παρουσιάζει τη σειρά των κλιματιστικών Inverter, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση, ενεργειακή αποδοτικότητα και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Η εταιρεία, με πολυετή εμπειρία και πρωτοποριακή προσέγγιση, προσφέρει στους καταναλωτές της μια εμπειρία κλιματισμού που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Υψηλή Απόδοση 2D/3D Inverter:

Τα Κλιματιστικά της εταιρίας ARISTON διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία 3D Inverter, προσφέροντας ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας, καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης και αποτελεσματικό έλεγχο του θορύβου. Χάρη στον διπλό μετατροπέα στην εξωτερική μονάδα για την ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα και της συχνότητας του συμπιεστή, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σταθερή άνεση σε κάθε γωνιά του χώρου, ενώ η συνεχής προσαρμογή της ισχύος εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας.

Τεχνολογία Follow me:

Τα κλιματιστικά της Ariston είναι εξοπλισμένα με έναν αισθητήρα απομακρυσμένου ελέγχου όπου σου επιτρέπει να μετακινηθείς από το ένα μέρος του δωματίου στο άλλο και αφού την ενεργοποιήσεις, το κλιματιστικό θα συγκρίνει τη λαμβανόμενη θερμοκρασία με την καθορισμένη και θα ενεργοποιήσει την ψύξη/θέρμανση αυτής της περιοχής του δωματίου, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σου.
Ανίχνευση Θερμοκρασίας: Ο αισθητήρας παρακολουθεί τη θερμοκρασία στον χώρο όπου βρίσκεται ο χρήστης με το remote control.
Εξατομικευμένος Έλεγχος: Με βάση την ανίχνευση της θερμοκρασίας στην περιοχή του remote control, το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του για να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία.
Εξοικονόμηση Ενέργειας: Η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας Follow Me συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς το κλιματιστικό προσαρμόζει τη λειτουργία του με βάση τις ανάγκες συγκεκριμένης περιοχής, αντί να εστιάζεται σε όλο τον χώρο.

Λειτουργία Smart wifi/ Ariston Clima:

Έξυπνος Έλεγχος Εντός και Εκτός Σπιτιού: Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν το κλιματιστικό τους από οποιοδήποτε μέρος, χάρη στη συμβατότητα της λειτουργίας με εφαρμογές smartphone. Αυτό προσφέρει ευελιξία και άνεση στη διαχείριση του κλίματος του σπιτιού. Ακόμα και στο σπίτι είναι δυνατός ο έλεγχος του κλιματιστικού με smartphone ή tablet, για να έχετε τη μέγιστη άνεση πάντα στο χέρι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS για Android.

 

 

Λειτουργία Memory:

Η λειτουργία “Memory” της Ariston αποτελεί μια χρήσιμη και ευφυή ρύθμιση που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ανακαλούν προκαθορισμένες ρυθμίσεις, προσφέροντας έτσι άνεση και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.
Αποθήκευση Προτιμήσεων: Η λειτουργία “Memory” επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις τους, όπως θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση αέρα και άλλες ρυθμίσεις λειτουργίας.
Ανάκληση Προκαθορισμένων Ρυθμίσεων: Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ανακαλέσουν τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί στη λειτουργία “Memory”, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και διασφαλίζοντας ότι η μονάδα λειτουργεί με βάση τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.
Προσαρμογή σε Διάφορες Καταστάσεις: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις “Memory” σε διάφορες καταστάσεις, όπως τον ύπνο, την εργασία ή την ψυχαγωγία, για να επιτύχουν την ιδανική άνεση ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Λειτουργία Golden Fin:

Η λειτουργία Golden Fin στα κλιματιστικά Inverter από την Ariston αντιπροσωπεύει μια σημαντική προσθήκη στον τομέα της κλιματιστικής τεχνολογίας, προσφέροντας προηγμένη προστασία και αντοχή στη μονάδα.
Προστασία από Κακοκαιρία: Το Golden Fin είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε έντονες καιρικές συνθήκες, όπως υψηλή υγρασία, μολυσμένο περιβάλλον και άλλους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.
Αντοχή στη Σκουριά: Η επίστρωση Golden Fin προστατεύει τον εναλλάκτη θερμότητας από τη σκουριά, προσδίδοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα στη μονάδα.
Αυξημένη Αποτελεσματικότητα Ανταλλαγής Θερμότητας: Η επίστρωση Golden Fin βοηθά στη βελτίωση της ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του εναλλάκτη και του περιβάλλοντος, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση του κλιματιστικού.

Οικολογικό Ψυκτικό Αέριο R32:

Το οικολογικό ψυκτικό αέριο R32 των κλιματιστικών της ARISTON , προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση. Το R32 είναι χαμηλότερο στις εκπομπές CO2 και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A, συμβάλλοντας θετικά στην προσπάθεια για τη μείωση της ανθρώπινης επίδρασης στο κλίμα.  Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Θα τα βρείτε διαθέσιμα στα καταστήματα Leroy Merlin και Allsmart.
Την αποκλειστική διάθεση τους στην ελληνική αγορά έχει αναλάβει η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με την ARISTON, η GRCTECH.AE .

Read More

And More