Κάνε κι εσύ τη δική σου… μπουγαδοεπανάσταση με το Νeomat!

Πόσες φορές δεν στάθηκες σχεδόν… αμήχανα μπροστά στο πλυντήριο διαπιστώνοντας ότι πρέπει να βάλεις εκατό διαφορετικά πλυντήρια επειδή πρέπει τα χρωματιστά να πλένονται ξεχωριστά; Πόσες φορές δεν σου ξέφυγε κατά λάθος ένα λευκό ρούχο και μπήκε στα χρωματιστά με αποτέλεσμα να το βγάλεις…. ροζ ή πράσινο ή μπλε; Δεν έχεις ευχηθεί να λήξει αυτή τη ταλαιπωρία του να πρέπει καλά και σώνει να ξεχωρίζεις κάθε φορά τη μπουγάδα σου και να κάνεις… υπομονή μέχρι να καταφέρεις να τα πλύνεις όλα;

Ε, λοιπόν, τέρμα πια οι ξεχωριστές πλύσεις με βάση το χρώμα των ρούχων! Έγινε…. Μπουγαδοεπανάσταση! Πώς;

Με τοNeomat “Τέλος στο ξεχώρισμα” μπορείς να βάλεις όλα σου τα ρούχα σε μία πλύση και να μην ανησυχείς να μην βάψουν! Και αυτό χάρη στην τεχνολογία του Neomat που δεν επιτρέπει τη μεταφορά χρωμάτων!

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ!

Η… Μπουγαδοεπανάσταση ξεκίνησε και μάλιστα μπορείς και εσύ να λάβεις μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι και να κερδίσεις Neomat “Τέλος στο ξεχώρισμα” για ένα χρόνο και ένα πλυντήριο LG!

Κάνε κλικ στην εφαρμογή στο Facebook στη σελίδα του Neomat (https://www.facebook.com/neomat.gr) και χειρίσου από το σπίτι σου τη δαγκάνα που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE στο Μαρούσι. Βάλε χρωματιστά ρούχα στη μπουγάδα για να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη χρωματιστή μπουγάδα που έγινε ποτέ και συγκέντρωσε πόντους και συμμετοχές για να κερδίσεις πολλά δώρα!

Advertisement

Read More

And More