Κλιματιστικό, ή αλλιώς το απόλυτο must have τώρα!

Μπορεί ο φετινός Ιούνιος να θύμιζε περισσότερο φθινόπωρο, ο Ιούλιος παρόλα αυτά ήρθε και από τις πρώτες κιόλας καυτές του ημέρες καταλάβαμε δύο πράγματα: πως ναι, είναι καλοκαίρι (!) και πως ναι, το κλιματιστικό είναι το απόλυτο must have τώρα. Κάνε εικόνα, να μπαίνεις στο σπίτι μετά από μια εξουθενωτική ημέρα στο γραφείο, να κάνεις ένα δροσιστικό ντους και έπειτα να χαλαρώνεις στον καναπέ με το κλιματιστικό να μετατρέπει το σαλόνι σου στο πιο απολαυστικό ησυχαστήριο. Χρειάζεσαι κάτι άλλο; 

Γνωρίζουμε καλά πως το να βρεις το ιδανικό για εσένα κλιματιστικό δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Κι αν σου λέγαμε πως υπάρχει ένα κλιματιστικό με Tεχνητή Nοημοσύνη που ήρθε για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, προσφέροντας μια μοναδική, εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης; Θα μας πίστευες; Ο λόγος για το «τρίτης γενιάς» Toyotomi ErAI All DC INVERTER, ένα καινοτόμο κλιματιστικό με ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), ιαπωνικό ταπεραμέντο, μινιμαλιστική φινέτσα και υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+++ για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση.

Αυτό το κλιματιστικό κάνει πράγματα, που δεν έχεις φανταστεί!

Είναι πανέξυπνο. Με ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης το Toyotomi ErAI All DC INVERTER είναι ό,τι πιο σύγχρονο σε οικιακά κλιματιστικά. Συλλέγει συνεχώς πληροφορίες μέσω microchip και αντιμετωπίζει τις διαφορές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και του θερμικού φορτίου προσφέροντάς σου απόλυτη άνεση.

Σου δίνει τον έλεγχο από μακριά. Ακόμη κι αν δεν είσαι control freak το προεγκατεστημένο Wi-Fi μέσω του smartphone σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία του από όπου κι αν βρίσκεσαι. Ανοίγεις το κλιματιστικό και δημιουργείς ιδανικές συνθήκες στο χώρο σου, από απόσταση.

Σου προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Εάν στο bucket list του καλοκαιριού σημείωσες να μην αφήσεις μέρα που να σε λιώσει από τη ζέστη, σου έχουμε τη λύση: το κλιματιστικό Toyotomi ErAI All DC INVERTER σου εξοικονομεί 15% ενέργεια ετησίως, γιατί ως Έλληνες «καιγόμαστε» για να… δροσιστούμε. Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι πέρυσι «κάψαμε» 63.000 Terajoule ηλεκτρικού ρεύματος. Πόσο «απορρόφησε» η ψύξη; Γύρω στο 12%. Μεγάλο ποσοστό αν σκεφτείς ότι στην Ευρώπη απορροφά μόλις το 0,4%.

Σε αφήνει να κοιμηθείς σαν πουλάκι. Ο ύπνος σου είναι τόσο σημαντικός για την υγεία σου όσο η υγιεινή διατροφή και η τακτική γυμναστική. Εάν δεν κοιμάσαι καλά, αυξάνεται ο κίνδυνος για πολλές χρόνιες παθήσεις. Η αθόρυβη λειτουργία QUIET καθώς και η λειτουργία άνετου ύπνου SLEEP θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήσυχα, άνετα και χωρίς κανέναν απολύτως θόρυβο.

Κάνει καλό στην κλιματική αλλαγή. Όταν λέμε «κλιματική αλλαγή» εννοούμε να κοιτάξεις έξω από το παράθυρό σου: βροχές μέσα στο καλοκαίρι, καύσωνες χωρίς αύριο. Οι έρευνες είναι αμείλικτες, αφού δείχνουν ότι οι καύσωνες θα διαρκούν από εδώ και πέρα για πολύ μεγαλύτερες περιόδους. Οπότε η αλλαγή που πρέπει να δεις ξεκινά από εσένα και την επιλογή του κλιματιστικού σου. Το Τoyotomi ErAI All DC INVERTER μειώνει τις εκπομπές άνθρακα κατά 48 κιλά (στο μέσο κλιματιστικό των 12.000 BTU), όσα δηλαδή απορροφά ένα δέντρο ετησίως!

Καθαρίζει για σένα. Έχεις αλλεργίες; Σου αρέσει ο αέρας να είναι φρέσκος; Τα έχεις όλα: Και αποστείρωση αέρα UVC, και ιονιστή PLASMA. Το Toyotomi ErAI All DC INVERTER διαθέτει φίλτρο Photocatalytic και φίλτρο HEPA (13) 3PLUS, που συγκρατούν τα αιωρούμενα σωματίδια και τα αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την εξάπλωση βλαβερών βακτηριδίων καθώς συλλέγουν την σκόνη. Αλλά δεν την κρατούν, αφού η λειτουργία αυτοκαθαρισμού Auto Clean όπως και η λειτουργία αποστείρωσης στους 56 °C Self Clean καθαρίζει για σένα!

Κι αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σε προ(σ)καλούμε: Μίλα του! Ναι, μίλα στο Τoyotomi ErAI All DC INVERTER και εκείνο θα ανταποκριθεί στις εντολές σου! Αλήθεια λέμε…