Το makeover αυτού του μπάνιου είναι τόσο extreme που θα… τρίβεις τα μάτια σου!

Για όλους εσάς εκεί έξω που δεν πιστεύετε στα “θαύματα”, σας έχω μια έκπληξη: miracles do happen! Και αν δεν πιστεύετε εμένα, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μπάνιο, που είχε να χρησιμοποιηθεί 30 ολόκληρα χρόνια, και μετά από ένα extreme makeover έγινε… θαύμα(σιο)! Και επειδή πολλές φορές κοιτάζουμε το σπίτι μας και αποκαρδιωνόμαστε, γιατί εντοπίζουμε τις “ρωγμές” του και νομίζουμε πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να τις διορθώσουμε και να δώσουμε νέα πνοή στο χώρο, αυτή η ριζική ανακαίνιση μπορεί να μας δώσει κουράγιο! Βλέπετε, η ιδιοκτήτρια του εν λόγω μπάνιου (και κατ’ επέκταση ολόκληρης της κατοικίας) αποφάσισε να μην αναθέσει την αναστήλωση σε εργολάβους και αρχιτέκτονες, αλλά να σηκώσει τα μανίκια της, να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα και το σύντροφό της και να κάνουν ολομόναχοι τη… βρώμικη δουλειά!

Όπως εξηγεί και η ίδια η ιδιοκτήτρια και interior designer, Laura Breisch: “Αρχικά ήλπιζα ότι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτό το πανέμορφο πλακάκι που επένδυε το δάπεδο για περισσότερα από 100 χρόνια, αλλά δυστυχώς υπήρχαν τόσες φθορές που έπρεπε να ξηλωθεί. Το σπίτι ήταν άδειο για πάνω από 30 χρόνια, επομένως χρειαζόταν νέα ηλεκτρικά, υδραυλικά, θέρμανση, κλιματισμό, μόνωση κλπ. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο που μπορεί να καθαριστεί εύκολα και να είναι άνετος, οπότε δώσαμε ακόμη και στην παραμικρή γωνιά λόγο… ύπαρξης, παίρνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα”.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα υπέροχο, ενώ αν αναλογιστείτε σε πόσο άσχημη κατάσταση ήταν προηγουμένως αυτό το δωμάτιο, τότε σίγουρα θα… τρίβετε τα μάτια σας! Γιατί, λοιπόν, να μην αντλήσουμε όλοι λίγη έμπνευση από αυτό το makeover και να κάνουμε τις μικρές αλλαγές που θέλουμε στο interior design μας, ώστε να αλλάξουμε εντελώς τη διάθεσή μας;

Read More

And More