Μάθε πώς να βάζεις πλυντήριο σωστά!

Πώς λειτουργεί το νέο μου πλυντήριο; Στους πόσους βαθμούς πλένονται τα μάλλινα; Πώς φεύγει το κόκκινο κρασί από το μεταξωτό;

Πόσες φορές δεν σε έχουν ταλαιπωρήσει αυτές και άλλες απορίες; Τώρα μπορείς να τις λύσεις με ένα απλό κλικ! Πώς; Μπες πολύ απλά στο site του Skip, vazoplintirio.gr και… βάλε πλυντήριο ακίνδυνα!

/

Σκοπός του site είναι να σε ενημερώσει για τα πάντα γύρω από το πλύσιμο των ρούχων και όχι μόνο!

Αγόρασες καινούργιο πλυντήριο και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις τις δυνατότητές του; Μπες στο vazoplintirio.gr και κλείσε ραντεβού με έναν ειδικό πλύσης. Ο ειδικός της ομάδας Skip επισκέπτεται το σπίτι σου σε μέρα και ώρα που έχεις ορίσει ΔΩΡΕΑΝ, και σε εκπαιδεύει σχετικά με τις λειτουργίες του νέου πλυντηρίου αλλά και μοιράζεται μαζί σου μυστικά πλύσης!

Στο vazoplintirio.gr θα βρεις και άλλα χρήσιμα εργαλεία που θα σε… ξελασπώσουν στην καθημερινότητά σου, όπως συμβουλές και tips για μία σωστή πλύση. Το καλύτερο όλων; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το… απόλυτο εργαλείο λεκέδων για να μάθεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να απομακρύνεις έναν λεκέ, ορίζοντας το είδος του λεκέ και το είδος και χρώμα του υφάσματος!

Επιπλέον, μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τις λειτουργίες του πλυντηρίου σου ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του, να βρεις προσφορές για τα αγαπημένα σου προϊόντα Skip και να πάρεις απαντήσεις στις δικές σου απορίες σχετικά με τις πλύσεις.

Read More

And More