Πώς να αλλάξεις την εικόνα του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα

Ένας εύκολος τρόπος να αλλάξεις την εικόνα του σπιτιού σου είναι να αλλάξεις τα «ρούχα» του. Αν σε έχει κουράσει ο χώρος που μένεις, αν έχεις βαρεθεί την ίδια εικόνα, δεν έχεις  παρά να αλλάξεις την «γκαρνταρόμπα» του.

Με λίγα λόγια, τα υφάσματα. Άλλαξε κουρτίνες. Το δωμάτιο αμέσως θα ανανεωθεί. Είτε επιλέξεις κάτι σε χρώμα ή σε κάτι πιο γήινο και κλασικό, αν κινηθείς σε διαφορετικά μονοπάτια από τις προηγούμενες κουρτίνες σου αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει φρέσκια εικόνα.

Το ίδιο μπορείς κάνεις και με τα λευκά ήδη. Άλλαξε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ριχτάρια. Ανανέωσε την εικόνα του κρεβατιού σου. Δοκίμασε καινούρια μοτίβα, χρώματα και θα δεις πώς θα μεταμορφωθεί αμέσως το υπνοδωμάτιό σου.

Ακολούθησε το ίδιο σκεπτικό και στην κουζίνα σου. Καινούριες πετσέτες, σουπλά, τραπεζομάντηλα, μαξιλαράκια στις καρέκλες αρκούν για να δώσουν με νέα, πιο φρέσκια πνοή στο χώρο.

Μερικές φορές πιεζόμαστε, αγχωνόμαστε, έχουμε ανάγκη από μια μεγάλη αλλαγή και τελικά αποδεικνύεται ότι η λύση είναι πιο απλή. Μερικές έξυπνες κινήσεις αρκούν και το σπίτι μας θα αποκτήσει την τόσο απαραίτητη ανανέωση.

Κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια, σεντόνια αρκούν για να νιώσουμε ότι μπαίνουμε σε ένα σπίτι σχεδόν καινούριο.

Read More

And More