Πώς να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου με φυσικό τρόπο

Σήμερα, θα δούμε μερικά φυσικά μυστικά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Γιατί όπως λένε οι επιστήμονες, οι εσωτερικοί χώροι των πόλεων μπορεί να περιέχουν περισσότερους ρύπους και μολυσματικούς παράγοντες από ότι οι εξωτερικοί χώροι. Και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό, όπως καταλαβαίνεις.

-Οι σεφλέρες και οι φίκοι έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν τον αέρα. Φυτά εσωτερικού χώρου που καλό είναι να ενσωματώσεις στη διακόσμηση του χώρου σου. Θα προσθέσεις στιλ στο σπίτι σου, μιας και μιλάμε για μια ισχυρή τάση, αλλά θα καθαρίσεις και την ατμόσφαιρά του.

-Δυνατός σύμμαχος είναι και το φασκόμηλο, το δενδρολίβανο, ο ευκάλυπτος και η μέντα. Μπορείς να το βάλεις ως έγχυμα στον κουβά που σφουγγαρίζεις, μπορείς να το βάλεις σε πουγκιά και να τα τοποθετήσεις στο χώρο. Επίσης στο εμπόριο θα βγεις φασκόμηλο σε ματσάκι ειδικό για να το καις και να καθαρίζεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Λειτουργεί και για να διώχνεις τις αρνητικές ενέργειες. Μπορείς απλά, να βράσεις σε ένα κατσαρολάκι νερό, να ρίξεις μέσα τα βότανα και να αφήσεις τους ατμούς να καθαρίσουν τον αέρα που αναπνέεις.

Δοκίμασέ το και θα δεις διαφορά.

Read More

And More