Πώς να προσθέσεις στιλ στον καναπέ σου

Ο καναπές ας πούμε πως είναι ο πρωταγωνιστής του καθιστικού. Το έπιπλο που δίνει το τέμπο ή που οφείλει να ακολουθεί το υπόλοιπο ύφος, διαφορετικά το σύνολο θα “κλωτσήσει”.

Αν λοιπόν θέλεις να αλλάξεις λίγο την ατμόσφαιρα, να της δώσεις μια πιο φθινοπωρινή εσάνς τώρα που ο καιρός αλλάζει, αλλά το μπάτζετ σου δεν σου επιτρέπει “δραματικές” αλλαγές, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις στα αξεσουάρ του καναπέ.

Μαξιλάρια και ριχτάρια θα σου δώσουν τη λύση, θα αλλάξουν το σκηνικό και θα δώσουν αυτό το διαφορετικό “κάτι” που αναζητάς. Στην αγορά θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, σε διαφορετικά στιλ…

Μπορείς να ακολουθήσεις τα χρώματα του καναπέ και να επιλέξεις τη μονοχρωμία. Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο χρώμα, αλλά να παίξεις με τους τόνους.

Μπορείς να πειραματιστείς με τις υφές και να συνδυάσεις διαφορετικά υλικά μεταξύ τους. Ή να προσθέσεις χρώμα και να πειραματιστείς με τις αντιθέσεις.

Τα πάντα εξαρτώνται από το προσωπικό σου γούστο.

Μπορεί τα αξεσουάρ του καναπέ σου να είναι γούνινα (ψεύτικη γούνα βεβαίως βεβαίως), μπορεί να είναι πλεκτά, βελούδινα, ίδια με το ύφασμα του καναπέ… ό,τι θέλεις.

Όπως και να έχει, μερικά καινούρια μαξιλάρια και ένα ή δύο ριχτάρια σε πιο cosy ύφος, αρκούν για να δώσουν διαφορετική αίσθηση στο χώρο σου.

Τόλμησε, δοκίμασε και δώσε διαφορετική γεύση στο καθιστικό σου. Για να είναι πιο φθινοπωρινή, επίλεξε πιο “προσγειωμένες”, πιο γήινες αποχρώσεις των χρωμάτων. Και υλικά που σε παραπέμπτουν στην ζεστασιά.

Read More

And More