Τα 6 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να τσεκάρεις πριν αγοράσεις πλυντήριο

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει τις ικανότητές μου στο νοικοκυριό. Αυτό που δεν μπορεί όμως κανείς να αμφισβητήσει είναι τις ικανότητές μου στη φροντίδα των ρούχων μου. Από μικρή, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, ήταν η μόδα. Έχω επενδύσει πολλά χρήματα σε υφασμάτινες δημιουργίες και χωρίς αμφιβολία μια μικρή περιουσία κρέμεται στην ντουλάπα μου. Όπως καταλαβαίνεις, γνωρίζω από πλυντήρια! Γιατί δεν διακινδύνευα ποτέ και με τίποτα την υγεία των λατρεμένων μου ρούχων. Κάπου εδώ λοιπόν έχω να σου πω και να σου υπογράψω πως αν θέλεις πλυντήριο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φέρει πάνω του την υπογραφή LG.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να τσεκάρεις πριν αποφασίσεις

Ξεκινώντας την αναζήτηση του ιδανικού πλυντηρίου, αυτό στο οποίο πρέπει να έχεις καταλήξει ξεκάθαρα είναι να καλύπτει τις ανάγκες σου. Ποιες είναι; Ποια είναι η προτεραιότητά σου; Όπως καταλαβαίνεις, ανάλογα με το μοντέλο, οι τεχνολογίες διαφέρουν. Για αυτό λοιπόν θα κάνεις τη βόλτα σου ανάμεσα στα πλυντήρια LG και θα καταλήξεις.
Πριν όμως θα ήθελα να σε βοηθήσω, τονίζοντάς σου αυτά που πρέπει να έχεις στο νου σου να τσεκάρεις…

1. Τη χωρητικότητα
Τα πλυντήρια LG χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη τους χωρητικότητα. Μιλάμε λοιπόν για την ιδανική επιλογή, αν έχεις οικογένεια. Χωρητικότητα πλύσης από 10 έως και 12 κιλά σημαίνει λιγότερες πλύσεις, λιγότερα πλυντήρια, πρακτικότητα, εξοικονόμηση χρόνου και οικονομία στο ρεύμα, που είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας. Αυτό ακριβώς μας οδηγεί αυτόματα στο αμέσως επόμενο στοιχείο που πρέπει να κοιτάξεις…

2. Ενεργειακή κλάση Α
Ένα πλυντήριο ρούχων με ενεργειακή κλάση Α προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας ενέργεια. Η ενεργειακή κλάση A είναι το υψηλότερο επίπεδο στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G). Βασικό. Και οικονομικό και οικολογικό. Για να μην ξεχνάμε και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο περιβάλλον.

3. Υψηλή φροντίδα υφασμάτων
Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, απολαμβάνεις μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Η τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.
Αυτό θα σου πρότεινα να το προσέξεις ιδιαιτέρως. Να προτιμήσεις να το έχει το πλυντήριό σου. Αν αγαπάς την ευκολία και φυσικά αν αγαπάς τα ρούχα σου. Σίγουρα τα αγαπάς το ξέρω!

4. Αφαίρεση Αλλεργιογόνων & Μείωση Ζαρών
Με την τεχνολογία LG Steam+™ εξαλείφεται το 99,9%* των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα.
Πρακτικό, υπέροχο, γιατί καμιά μας δεν αγαπά -προφανώς!- το σιδέρωμα. Και πολύ σημαντικό για την υγιεινή μας.
*Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF και μειώνει κατά 99,9% τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης.

5. Ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο
Αυτό σημαίνει ταχύτερο πλύσιμο χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας. Η τεχνολογία TurboWash™ 360°, που παρέχει την άνεση ολοκληρωμένης πλύσης, διαρκεί λιγότερο χωρίς να μειώνει καθόλου την απόδοσή της. Πώς γίνεται αυτό; Πίδακες νερού και απορρυπαντικού εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα. Τέλειο;

6. Πλυντήριο – στεγνωτήριο σε μία συσκευή
Υπάρχει και η λύση του LG πλυντηρίου – στεγνωτηρίου. Ιδανικό για τον χειμώνα που βρέχει. Ιδανικό και για σένα που βιάζεσαι να φορέσεις ξανά το αγαπημένο σου φόρεμα, παντελόνι, t-shirt. Ιδανικό για σένα που δεν θέλεις να περιμένεις. Μεγάλη ευκολία και πρακτικότητα. Με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις πλύση και στέγνωμα. Και φυσικά εξοικονόμηση χώρου αφού μία συσκευή είναι πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Αγαπημένη μου fashionista που λατρεύεις τα ρούχα σου και αγαπημένη μου μανούλα με τις τόσες υποχρεώσεις και δουλειές. Όπως σου προείπα, αν θέλεις πλυντήριο, η LG διαθέτει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Οι τεχνολογίες που διαθέτουν λειτουργούν ως οι απόλυτοι σύμμαχοι και δεν έχεις παρά να βρεις το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες σου.

Και στο υπογράφει μια γυναίκα που έχει ρούχα ετών κι ακόμα τα διατηρεί σαν καινούρια.

advertorial