Θέλεις να μεταμορφώσεις το σπίτι σου; Ξεκίνα, ανανεώνοντας τα έπιπλά σου με τον πιο έξυπνο τρόπο

Αν ο πρώτος – σημειωμένος στην ατζέντα – στόχος του 2024 είναι να γίνει μια γερή ανανέωση στην διακόσμηση του σπιτιού, έχεις πατήσει να διαβάσεις το σωστό άρθρο. Θέλεις νέο αέρα στο σπίτι σου, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά η χρονιά. Λογικό! Όλοι λίγο πολύ στην ίδια φάση είμαστε. Δεν έχεις όμως ιδέα από που πρέπει να ξεκινήσεις… Μια βαθιά ανάσα για αρχή. Το πρώτο step είναι ευκολάκι αλλά την ίδια στιγμή και εξαιρετικά σημαντικό. Τα έπιπλά σου. Θέλουν μια αλλαγή.  Πρέπει να σκεφτείς κάτι ώστε να τα μεταμορφώσεις. Ακούγεται βουνό αλλά είναι πανεύκολο και ταυτόχρονα εξαιρετικά δημιουργικό. Θα αναρωτιέσαι, πώς μπορεί να γίνει αυτό… Με έναν πιστό σύμμαχο στο πλευρό σου. Τα χρώματα κιμωλίας Old Times της εταιρίας Cosmochrome!

Πρόκειται για οικολογικά χρώματα που εφαρμόζονται πραγματικά σε κάθε επιφάνεια, βαμμένη ή και μη, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες ή εμπειρία, αφού αγαπούν τα λάθη και μετατρέπουν κάθε αντικείμενο σε έργο τέχνης! Έχουν τέλεια πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί κλπ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν δυο ή και περισσότερες αποχρώσεις σε αλλεπάλληλες στρώσεις, τρίβοντας μόλις στεγνώσουν με ένα γυαλόχαρτο, προκειμένου να αποδοθεί vintage εφέ. Τελειώνοντας, μπορείς να εφαρμόσεις βερνίκι ή κερί Old Times ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς, γυαλιστερό ή ματ. Τα υλικά αυτά αφήνουν μια μεταξωτή υφή πάνω στο έπιπλο, ενώ παράλληλα βαθαίνουν την απόχρωση, την προστατεύουν και αυξάνουν την αντοχή της.

Τα χρώματα κιμωλίας Old Times της εταιρίας Cosmochrome είναι διαθέσιμα σε 24 μοναδικές αποχρώσεις που δημιουργούν ανεξάντλητους συνδυασμούς. Αρκεί να αφήσεις την φαντασία και την δημιουργικότητά σου ελεύθερες και σε χρόνο ρεκόρ θα δώσεις χαρακτήρα στα αγαπημένα σου αντικείμενα! Δεν είναι τυχαίο πως τα εν λόγω προϊόντα γνωρίζουν τεράστια άνθιση το τελευταίο διάστημα. Οι λόγοι βέβαια για αυτή την δημοφιλία είναι πολλοί. Ο πιο προφανής; Το budget. Πολύς κόσμος δεν έχει την οικονομική άνεση να επενδύσει σε νέα έπιπλα προκειμένου να ανανεώσει τον χώρο του επομένως στρέφεται σε κάτι πιο budget friendly. Από την άλλη το βάψιμο – η μεταποίηση γενικότερα – μπορεί να λειτουργήσει και ψυχοθεραπευτικά. Τρομερό antistress και μην το γελάς καθόλου. Η αλλαγή που πάντα ονειρευόσουν λοιπόν είναι ένα χρώμα κιμωλίας Old Times μακριά! Μην καθυστερείς άλλο!

Read More

And More