Θέλεις ψυγείο – ντουλάπα; Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου…

Τα ψυγεία – ντουλάπες είναι πραγματικά το απόλυτο. Είναι ο συνειρμός που προκαλεί η λέξη “ντουλάπα”, είναι το design, είναι η μεγάλη χωρητικότητα. Είναι αυτό το “κάτι” παραπάνω που θα προσθέσει στη διακόσμηση του σπιτιού, είναι η αισθητική. Κι όταν μιλάμε για αισθητική, αυτομάτως το μυαλό σου θα κάνει μια βόλτα στα LG. Εκεί όπου υπάρχει …μια ντουλάπα με στιλ για κάθε στιλ!

Πριν καταλήξεις λοιπόν στην απόφασή σου, καλό είναι να κάνεις μια σωστή έρευνα αγοράς, αφού έχεις ήδη σημειώσει στο μυαλό σου τις ανάγκες σου. Αυτές θα ορίσουν την επιλογή σου. Οι διακοσμητικές ανάγκες σου, οι πρακτικές, οι λειτουργικές, οι αισθητικές.

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ LG…
Συνώνυμη της προηγμένης τεχνολογίας, της ποιότητας, της υψηλής αισθητικής και του σύγχρονου design, η LG φέρει στη συλλογή της ψυγεία – ντουλάπες που θα εφαρμόσουν υπέροχα στις απαιτήσεις σου.

Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας διάταξης
Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος.

Ψυγείο Ντουλάπα Κάθετης Διάταξης
Τα ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης της LG διαθέτουν κι αυτά μεγάλη χωρητικότητα, με τη συντήρηση να είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και η ψύξη κάθετη στο δεξί μέρος.

Ντουλάπες Combo
Το νέο λανσάρισμα της LG, ένα εξαιρετικά σύγχρονο cocktail λειτουργικότητας και κομψότητας για την κουζίνα σου. Η νέα σειρά σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις ψυγεία με καταψύκτες δημιουργώντας την απόλυτη επιλογή.
Τα νέα μοντέλα συντήρησης (GLT51PZGSZ και GLM71MCCSF) σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα κατάψυξης (GFM61MCCSF και GFE41PZGSZ) ξεχωρίζουν -φυσικά!- για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση. Ιδανική combo επιλογή, με ιδιαίτερο design, αν η κουζίνα σου έχει τα απαιτούμενο εύρος χώρου. 

Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης Slim
Η σωστή επιλογή αν ο χώρος της κουζίνας σου είναι πιο περιορισμένος, μιας και τα slim μοντέλα των ψυγείων ντουλάπα έχουν μικρότερο πλάτος.

DESIGN + ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ = LG
Εμείς οι γυναίκες ξεκάθαρα, αν μπορούσαμε θα είχαμε “ντουλάπες” σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε και στην κουζίνα μας. Η αισθητική, το στιλ, το ύφος είναι πάντα στις προτεραιότητες όταν αποφασίζουμε να αγοράσουμε κάτι. Είμαστε όμως και πρακτικά πλάσματα από τη φύση μας. Θέλουμε η επιλογή μας να είναι κομψή, θέλουμε όμως να είναι και λειτουργική. Κι εδώ έρχεται η τεχνολογία να προσθέσει στο ψυγείο – ντουλάπα την καινοτομία που θα καθορίσει την τελική επιλογή.
Τα LG ψυγεία ντουλάπες διακρίνονται προφανώς για το design τους, διαθέτουν όμως και πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών. Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο, οπότε όταν κάνεις την βόλτα σου ανάμεσά τους, τσέκαρε τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σου…

-Τεχνολογία LinearCooling™
“Σφραγίζει” τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία LinearCooling™ μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και εξασφαλίζει φρεσκάδα στα τρόφιμα για έως και 7 μέρες.

-Τεχνολογία DoorCooling+™
Ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη για μεγαλύτερη φρεσκάδα. Τα ποτά είναι πιο κρύα και τα τρόφιμα παραμένουν πιο φρέσκα χάρη στην τεχνολογία DoorCooling+™.

-Μεγάλη χωρητικότητα
Μεγάλος εσωτερικός χώρος για περισσότερα τρόφιμα, ώστε να μπορείς να φυλάς όλα τα τρόφιμα και τα ποτά χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα σου.

-Tεχνολογία ThinQ
Δηλαδή απομακρυσμένη διαχείριση. Smart Diagnosis, που σημαίνει δυνατότητα αντιμετώπισης μικρών προβλημάτων και ενημέρωσης για ειδοποιήσεις συντήρησης. Λήψη ειδοποιήσεων και παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας. Για να ξέρεις τί σου γίνεται, για να αποφεύγεις σπατάλη ενέργειας -άρα και οικονομική, για να έχεις έναν σύμμαχο που θα σου κάνει “νόημα” αν έχεις ξεχάσει την πόρτα του ψυγείου σου ανοιχτή.

InstaView!
Κι όμως, υπάρχει και αυτό το υπέροχο: InstaView οθόνη!  Για έξτρα πόντους design και χρηστικότητας. Χτυπάς απλώς δύο φορές επάνω στην κομψή γυάλινη οθόνη και φωτίζεται το περιεχόμενο στο εσωτερικό χωρίς καμία απώλεια ψύξης. Με δύο γρήγορα χτυπήματα στο κομψό γυάλινο πάνελ, βλέπεις τα αγαπημένα σου σνακ και αναψυκτικά στο εσωτερικό του μέρους εύκολης πρόσβασης χωρίς να ανοίγεις την πόρτα. Κάτι σαν window shopping. Κοιτάζεις την προσωπική σου βιτρίνα, χωρίς να ανοιγοκλείνεις το ψυγείο σου. Χωρίς να μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνοντας τη φρεσκάδα των τροφίμων.

Η τεχνολογία έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Η αισθητική LG αγγίζει σίγουρα το απαιτητικό σου γούστο. Και τα ψυγεία ντουλάπες φλερτάρουν με την κουζίνα σου. Πριν αποφασίσεις όμως σε ποιο μοντέλο θα καταλήξεις, τσέκαρε τις ανάγκες σου. Είναι κάθετες, είναι οριζόντιες, είναι combo ή με κομψές γυάλινες οθόνες;

advertorial