Vintage βαλίτσες: Όταν οι παλιές αποσκευές ετοιμάζονται για νέα… ταξίδια!

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις παλιές βαλίτσες σου, όταν πλέον δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για τα ταξίδια σου; Ή μήπως απλά αγαπάς τις vintage αποσκευές για το ρομαντισμό και την αισθητική τους; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, σίγουρα έχεις στα χέρια σου μια… πρώτη ύλη που μπορεί να “απογειώσει” τη διακόσμησή σου, να ανανεώσει το χώρο σου και να σε βοηθήσει να δώσεις νέο χρηστικό ρόλο σε αγαπημένα αντικείμενα που δεν θέλεις να αποχωριστείς! Διότι, οι βαλίτσες και οι παλιές αποσκευές μπορούν να γίνουν το απόλυτο design item, αν επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που τις χρησιμοποιείς και τις εντάξεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο!

Μια βαλίτσα μπορεί πολύ εύκολα να αποτελέσει ένα απλό (αλλά θαυματουργό!) διακοσμητικό αντικείμενο, αν την τοποθετήσεις σε καίριο σημείο του σπιτιού, ώστε να δίνει χαρακτήρα και αέρα… παρελθόντος. Μια συλλογή από ρετρό βαλίτσες μπορείς επίσης να την μετατρέψεις σε side table, κομοδίνο ή ακόμη και κεντρικό coffee table στο σαλόνι σου. Μπορεί να γίνει stand για τα περιοδικά σου, χώρος αποθήκευσης για τα κοσμήματά σου ή και “θήκη” για τα μπαχαρικά στην κουζίνα σου!

Ανάλογα με το χώρο, την αισθητική και τις ανάγκες του interior design σου, οι vintage αποσκευές σου δίνουν τη δυνατότητα να “παίξεις” μαζί τους και να τις ενσωματώσεις είτε ως χρηστικά έπιπλα, είτε ως διακοσμητικά στοιχεία που θα αναδείξουν τη ρομαντική και νοσταλγική πλευρά σου!

Δες παρακάτω πώς μπορείς να μετατρέψεις τις παλιές βαλίτσες σου σε design items και σίγουρα θα ενθουσιαστείς με την ιδέα!

Read More

And More