Washi Tape Art: Πώς θα ανανεώσεις με ελάχιστο κόστος τις πόρτες του σπιτιού σου!

Ίσως έχεις νιώσει αυτό το διάστημα ότι θέλεις να βάλεις φωτιά στα πλεκτά και τα μάλλινά σου και να τρέξεις στο κοντινότερο mall για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Κάπως έτσι μπορεί να αισθάνεσαι και για μεγάλο μέρος του σπιτιού σου -όπως για παράδειγμα να θέλεις να πετάξεις τον καναπέ από το μπαλκόνι. Και ξέρεις ποιος φταίει για αυτές τις ακραίες ιδέες σου; Η άνοιξη. Πριν, όμως, πάρεις την λάθος απόφαση και γίνει… το κακό, έχω να σου προτείνω έναν ενδιαφέρονται τρόπο για να ανανεώσεις εκτενώς τον χώρο σου, με το minimum budget! Τι εννοώ; Πως θα αναβαθμίσεις όλες τις πόρτες του σπιτιού σου, χωρίς παρεμβατικό τρόπο, αλλά απλά χρησιμοποιώντας washi tape και λίγη έμπνευση!

Για αυτή την έμπνευση, ανέτρεξα σήμερα στο blog Almost Makes Perfect και βρήκα έναν εύκολο step by step οδηγό που θα σε βοηθήσει σε αυτό το εύκολο και super ανανεωτικό DIY project της ημέρας!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

◊ μερικά ρολά washi tape, ανάλογα με την επιφάνεια που θέλεις να καλύψεις

◊ ένα μεταλλικό κοπίδι ακριβείας

◊ μέτρο + μολύβι

◊ ψαλίδι

Και τι πρέπει να κάνεις:
Μέτρησε τις διαστάσεις της πόρτας και σημείωσε με το μολύβι τις γωνίες στις οποίες θα εκτείνεται το νέο σχέδιο της πόρτας σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα νοητό πλαίσιο για το design σου.

♦ Έπειτα, άρχισε να κολλάς την washi tape που έχεις επιλέξει, ξεκινώντας από τις μεγάλες και μακριές πλευρές του σχεδίου σου.

♦ Στην συνέχεια, επικεντρώσου στις λεπτομέρειες, όπως είναι οι ενώσεις του washi tape και οι γωνίες.

♦ Φρόντισε σε κάθε τοποθέτηση της κολλητικής ταινίας να κοιτάζεις από απόσταση το σχέδιό σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν είναι στραβό το σχέδιο.

♦ Τέλος, με το κοπίδι αφαίρεσε το πλεόνασμα του washi tape από τις γωνίες, ώστε να είναι το design ολοκληρωμένο.

Αυτό ήταν! Οι καινούριες -αρχοντικές- πόρτες σου είναι έτοιμες!

Read More

And More