Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια ο απόλυτος σύμμαχος στην καθαριότητα και την απολύμανση

Χλωρίνη. Η μεγάλη μου αδυναμία. Η μυρωδιά της για μένα είναι συνώνυμο της απόλυτης καθαριότητας και προφανώς κουβαλάει τις παιδικές μου μνήμες. Από τη μαμά μου, από τη γιαγιά μου, από το παρελθόν, το παρόν… Και οδεύω ακάθεκτη στο μέλλον! Χλωρίνη KLINEX από το σπίτι μου δεν λείπει ΠΟΤΕ! Είναι η ασφάλειά μου! Φαντάζομαι και η δική σου.

Ο νεροχύτης, ο πάγκος της κουζίνας, το μπάνιο… Στο σφουγγάρισμα, στην απολύμανση, στα ρούχα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, διαχρονική εγγύηση για το απόλυτο αποτέλεσμα, ασφαλιστική δικλείδα απέναντι στον Covid. Οι ζωές μας είναι άρρηκτα δεμένες με την χλωρίνη KLINEX… και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και 70 χρόνια!

Celebration Time!
Το αγαπημένο προϊόν, η Χλωρίνη KLINEX γιορτάζει σήμερα τα 70 χρόνια παρουσίας στα νοικοκυριά της Ελλάδας. Με τη νέα καμπάνια 70 χρόνια εκεί για σένα, υπογραμμίζει την μακροχρόνια παρουσία της μάρκας σε κάθε στάδιο ζωής και εξέλιξης των ελληνικών νοικοκυριών.
Αλήθεια είναι…

Η καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δύναμη, προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε σπίτι. Και αυτό είναι το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας της. Παράλληλα, ως προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα, στηρίζει την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας. Σημαντικό!

70 χρόνια τώρα, κάθε φιάλη χλωρίνης ΚLINEX κλείνει μέσα της τη γνώση και τη φροντίδα των ειδικών της, προσφέροντας διαχρονικά την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που πιστοποιείται από την παραγωγή μέχρι το ράφι! Για να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και σιγουριά κάθε επιφάνεια του σπιτιού μας που αγγίζουμε, πάνω στην οποία τρώμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε. Γιατί το σπίτι μας είναι οι στιγμές μας, η οικογένειά μας, οι άνθρωποί μας, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Τι είναι η χλωρίνη;
Το βασικό συστατικό της χλωρίνης είναι το υποχλωριώδες νάτριο ένα άλας, το οποίο περιέχει στο μόριό του ένα άτομο χλωρίου. Όταν διασπάται γίνεται κυρίως νερό και αλάτι άρα είναι απολύτως ασφαλές για χρήση π.χ. στο σιφόνι του νεροχύτη, ενώ δεν βλάπτει το περιβάλλον. Η Χλωρίνη®Klinex, συγκεκριμένα, έχει ισχυρή απολυμαντική δράση η οποία οφείλεται στις ισχυρά οξειδωτικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου -του βασικού συστατικού της (σε αδιάλυτο ποσοστό 4,5%)- που οξειδώνει ταχύτατα μικροοργανισμούς εξουδετερώνοντάς τους. Η ισχυρή οξειδωτική του δράση και η ταχεία διάσπασή του κατά τη χρήση, αποτελούν εγγύηση για τη χρήση του στο μέλλον, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο οι παντός είδους μικροοργανισμοί να αποκτήσουν ανθεκτικότητα απέναντί του. Η σωστή χρήση της Χλωρίνης®KLINEX εξασφαλίζει υγιεινή καθαριότητα, χωρίς να επιβαρύνει τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μια βόλτα στην ιστορία…
Από το 1951 που ένας Έλληνας χημικός παρουσίασε για πρώτη φορά το λευκαντικό, το οποίο θα γινόταν ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών, πολλά έχουν αλλάξει. Εκείνο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση και η δέσμευση για αποτελεσματικά προϊόντα, πάντοτε με γνώμονα τη φροντίδα και την προστασία του ανθρώπου, του σπιτιού και του περιβάλλοντος.
To 1951 η Χλωρίνη®KLINEX κυκλοφορεί για πρώτη φορά και βρίσκεται σε γυάλινα μπουκάλια, μέσα σε ξύλινα επιστρεφόμενα κιβώτια.
Στα χρόνια που ακολουθούν, η Χλωρίνη®KLINEX “καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει” κάθε σπίτι, ενώ από τη δεκαετία του ’80 κι έπειτα ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την παρουσία της, με προϊόντα που απαντούν σε κάθε σύγχρονη ανάγκη για προστασία και καθαριότητα.
Το 1994 εισήλθε στην αγορά η παχύρρευστη Χλωρίνη®KLINEX και το ο 2003 έκανε την εμφάνισή της η Χλωρίνη® KLINEX Advance, για χρήση και στο πλυντήριο. Το 2021 η παχύρρευστη Χλωρίνη®KLINEX, κυκλοφορεί με επετειακή συσκευασία, γιορτάζοντας την κοινωνική της δράση σε 1200 σχολεία με το πρόγραμμα “Καθαροί Ζούμε Στο Σχολείο”, που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια 5 χρόνια. Η δράση αυτή αφορά στην δωρεάν διάθεση απολυμαντικών προϊόντων Klinex, με στόχο τα καθαρά, ασφαλή σχολεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της διασποράς του ιού, και θα ενισχύσουν την προστασία του γενικότερου πληθυσμού.

Το μυστικό της επιτυχίας που την κάνει αγαπημένη και αναντικατάστατη…
-Είναι το καλύτερο λευκαντικό by far. Και ως απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού, η Χλωρίνη® KLINEX έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς της. Κατέχει τη θέση της ειδικού στα θέματα υγιεινής του σπιτιού, καθώς απολυμαίνει και προστατεύει από όλους τους γνωστούς τύπους μικροβίων, τον ιό της γρίπης αλλά και τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, βάσει EN 14476, με 70ml προϊόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1 λίτρο διαλύματος.

-Διαθέτει ειδικό καπάκι ασφαλείας για τη μεγαλύτερη προστασία των παιδιών, είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την απολυμαντική της χρήση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ακολουθεί τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους –πιστοποιημένες κατά τα αντίστοιχα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία, ISO 9001, 14000 και 18000– εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα σε κάθε μπουκάλι.

-Φιλτράρεται πολλαπλά κατά τη διαδικασία παραγωγής για σταθερά άριστη ποιότητα σε κάθε μπουκάλι.

-Είναι αποτελεσματικό απολυμαντικό κατάλληλο για οικιακή χρήση.

-Σε συνδυασμό με τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι κατάλληλο καθαριστικό – απολυμαντικό προϊόν για υγιεινή καθαριότητα.

-Αφαιρεί λεκέδες και επαναφέρει το λευκό σε υφάσματα και επιφάνειες.

-Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές, εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που τις προκαλούν.

-Απομακρύνει αλλεργιογόνα και βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες (γύρη, υπολείμματα κατοικίδιων, μούχλα κτλ)

-Είναι αποτελεσματική σε χαμηλές θερμοκρασίες εξουδετερώνοντας ανθεκτικούς μικροοργανισμούς.

Smart Tips…
H Χλωρίνη Klinex υπάρχει σε κάθε σπίτι. Είναι η ασφαλιστική δικλείδα μας, είναι ισχυρή σύμμαχος στην καθημερινότητά μας, το μυστικό για απόλυτη καθαριότητα…

-Σε όλες τις επιφάνειες: Ρίξε μία κουταλιά της σούπας Χλωρίνη® KLINEX σε 1 λίτρο κρύο νερό και πέρνα με το διάλυμα αυτό τις επιφάνειες, με ένα καθαρό σφουγγάρι. Άφησέ το να δράσει 10 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό σαπουνόνερο. Μην ξεχάσεις να έχεις φορέσει τα γάντια σου!
Μπορείς επίσης, με ένα καθαρό πανάκι εμποτισμένο με διαλυμένη Χλωρίνη® KLINEX να περάσεις όλα εκείνα τα σημεία που αγγίζουμε συνεχώς, ώστε να τα απολυμάνεις. Πόμολα, βρύσες, χερούλια συρταριών και ντουλαπιών κ.λ.π.

-Στα πατώματα: Για αποτελεσματικό σφουγγάρισμα ρίξε 150 ml Χλωρίνη® KLINEX σε 5 λίτρα νερού. Σφουγγάρισε, άφησε να δράσει για 5 λεπτά και πέρνα το δεύτερο χέρι με σκέτο νερό.

-Στο μπάνιο: Ξέρεις καλά ότι τα μικρόβια και τα βακτήρια αναπτύσσονται σε σημεία με μόνιμη υγρασία, όπως το εσωτερικό χείλος της λεκάνης της τουαλέτας, οι αποχετεύσεις μπάνιου και οι νεροχύτες. Σαφώς η συχνή χρήση Χλωρίνης® KLINEX μπορεί να τα εξουδετερώσει, μαζί και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν. Ένας συνηθισμένος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος είναι ρίξεις τη χλωρίνη αδιάλυτη το βράδυ, να την αφήσεις να δράσει μέχρι το πρωί, οπότε και ξεπλένεις.
Τη βούρτσα της λεκάνης μπορείς να την έχεις συνεχώς βυθισμένη σε πολύ αραιό διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX, το οποίο και θα ανανεώνεις 2 με 3 φορές την εβδομάδα, για να παραμένει μόνιμα υγιεινά καθαρή.

-Στην κουζίνα: Βάλε νερό και λίγη Χλωρίνη® KLINEX, άφησε 15 λεπτά και ξέπλυνε καλά, πρώτα με σαπουνόνερο και μετά με νερό, τα μαγειρικά σκεύη της κουζίνας. Κατσαρόλες, δοχεία τροφίμων, κάδοι θα γίνουν σαν καινούρια και πεντακάθαρα. Τα μαχαιροπίρουνα και τα σερβίτσια άφησέ τα σε διάλυμα Χλωρίνης ® KLINEX για 5 λεπτά. Ξεβγάζεις πολύ καλά και στεγνώνεις.

70 χρόνια μετά, η Χλωρίνη KLINEX είναι ακόμα εδώ, πιο απαραίτητη και πιο αγαπημένη από ποτέ! Καθημερινή “συνεργάτιδα” στην καθαριότητα του σπιτιού, απαραίτητη στην ασφάλεια και την υγιεινή που η εποχή απαιτεί, συνήθεια που δεν αλλάζει.

Happy Birthday KLINEX! #70χρόνιαΧλωρίνηKlinex #XoroiAsfaleisGiaNaTousMoirazomaste
www.klinex.gr