Χριστούγεννα 2015: Στόλισε γιορτινά το εξωτερικό του σπιτιού σου!

Ίσως δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από τα στολισμένα σπίτια για τις γιορτές. Σήμερα σου προτείνουμε μερικούς υπέροχους όσο και μοναδικούς τρόπους να στολίσεις το σπίτι σου εξωτερικά! Μπες κι εσύ στο mood των γιορτών!

/
Ενας απλός όσο και φυσικός άλλα και εντυπωσιακός τρόπος να στολίσεις το κατώφλι σου είναι να βάλεις σε μια τενεκεδένια ζαρντινιέρα ή κουβά ή γλάστρα διάφορα φυτά εποχής, όπως το γκι, το έλατο, το κυπαρίσσι, τα μύρτιλα, τα πουρνάρια, οι δάφνες, οι μυρσίνες και τα αλεξανδρινά. Ο τρόπος που θα τα βάλεις αναμιγνύοντας το κόκκινο με το πράσινο θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

/
Και όμως τα πράσινα μήλα μπορούν να σου δώσουν μια μοναδική σύνθεση για την πόρτα σου! Μπορείς να γεμίσεις ψηλές, κεραμικές γλάστρες με πράσινα μήλα και να στερεώσεις μέσα σε αυτά κλαδιά ελάτου ή πεύκου ή και απλά κλαδιά και να προσθέσεις φωτάκια!

/
Τι πιο απλό από το στολίσεις γύρω γύρω μια γλάστα με μικρές μπάλες και να την κρεμάσεις στο περβάζι σου ή και στην πόρτα σου! Μέσα στη γλάστρα βάλε ένα αλεξανδρινό ή ένα μίνι κυπαρίσσι ή έλατο.

/
Μία ακόμη μοναδική ιδέα είναι να δημιουργήσεις γιορτινές ζαρντινιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες, ξύλινες μπάλες, φαναράκια και μικρά κυπαρισσάκια ή μικρούς θάμνους κατά προτίμηση στρογγυλούς. Βάλε τα γλαστράκια στην άκρη ή στη μέση κάθε ζαρντινιέρας και γύρω γύρω βάλε μεγάλες μπάλες. Το βράδυ μπορείς να ανάβεις τα κεριά στα φαναράκια για να πετύχεις ένα ρομαντικό αποτέλεσμα!

/
Κρέμασε στην πόρτα σου μια απλή σύνθεση από κουκουνάρες και κορδέλα. Κόψε μερικά κομμάτια κορδέλας (πράσινη, κόκκινη και καρώ) ασύμμετρα και στο τέλος της καθεμιάς δέσε ένα κουκουνάρι. Δέσε όλες μαζί τις κορδέλες με έναν φιόγκο στην κορυψή και κρέμασέ το στην πόρτα σου!

/
Μια άλλη “κρεμαστή” ιδέα για την πόρτα σου ή το παράθυρό σου είναι να πάρεις ένα μεγάλο κλαδί ελάτου και να το κρεμάσεις ανάποδα. Στο πάνω μέρος του δέσε ένα μεγάλο φιόγκο από κορδέλα σε γιορτινά χρώματα και στερέωσε ανάμεσα στο φύλλωμά του χριστουγεννιάτικες μπάλες ή άλλα στολίδια που θέλεις.

/
Τι θα έλεγες να κρεμάσεις μερικά χαριτωμένα κουτιά δώρων κάτω από το κουδούνι σου, στην πόρτα σου ή σε όποιο άλλο εξωτερικό σημείο του σπιτιού σου θέλεις; Τύλιξε άδεια κουτιά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με χαρούμενα περιτυλίγματα και κορδέλες και είτε κόλλησέ τα με blue tack ή στερέωσέ τα με άλλο τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει!

Read More

And More