Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ετοιμάζεσαι να στολίσεις; Δες αυτές τις ιδέες!

Ένας μήνας έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και το γιορτινό mood ενισχύεται με το στολισμό του σπιτιού! Εάν δεν έχεις ήδη στολίσει τότε πριν το κάνεις αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις ιδέες που θα δεις παρακάτω! Για ποιο λόγο; Διότι στολισμός δεν είναι απαραίτητα μόνο το δέντρο ή γιατί αναζητάς λίγη έμπνευση και πρωτοτυπία και γι’ αυτό είμαστε εδώ!

Υπάρχουν προτάσεις ακόμη και για την κουζίνα, σε πολλά χρώματα ανάλογα με το χώρο σου και πάνω από όλα οι προτάσεις που θα δεις είναι χάρμα οφθαλμών ακόμη και αν δεν τις ακολουθήσεις! Δες τις φωτογραφίες!


Σε ένα σκουρόχρωμο σαλόνι το δέντρο ντύθηκε με γυαλιστερές μπλε και ασημένιες μπάλες!


Αν το σπίτι σου κινείται σε λευκούς και ανοιχτούς τόνους τότε ο στολισμός σου πρέπει να θυμίζει κάτι από χιονισμένο τοπίο ακόμη κι αν δεν στολίσεις δέντρο. Εδώ η χριστουγεννιάτικη σύνθεση έχει στολιστεί στην τραπεζαρία!


Τα φωτάκια είναι ο κατεξοχήν τρόπος να μπεις σε Christmas mood και αντί για δέντρο μπορείς να στολίσεις με φωτάκια μια κορνίζα! Κομψό, απλό και ταιριάζει με παλιά έπιπλα.


Η κουζίνα σου μπορεί να στολιστεί με τα κατεξοχήν χριστουγεννιάτικα φυτά, όπως γκι και κόκκινα φρούτα.


Ένας ξεραμένος κορμός με φωτάκια είναι η πιο μίνιμαλ πρόταση για Χριστούγεννα!


Ένα μεταλλικό τραπεζάκι στολίστηκε με ένα μικρό δέντρο και ασημένια δώρα σε μια πολύ κομψή και σχεδόν νεοϋορκέζικη εκδοχή για στόλισμα!


Και σε αυτήν την μοντέρνα τραπεζαρία το δέντρο δεν είανι πράσινο αλλά ασημί και τα φωτιστικά με τα φωτάκια και τα πλουμιστά πομ πομ δίνουν άλλο τόνο!


Κεριά και κλαδιά βαμμένα σε γιορτινά χρώματα είναι άλλη μια εκδοχή για να στολίσεις το χωλ σου!


Μια πράσινη γιρλάντα είναι αρκετή για δώσει εορταστικό τόνο σε αυτή την κονσόλα!


Αυτά τα τρία στεφάνια με φαρδιά κορδέλα στα χρώματα του σαλονιού ταιριάζουν ιδανικά σε ένα μοντέρνο σαλόνι!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164