Very Peri: Το χρώμα του 2022

Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς. Η Very Peri είναι η απόχρωση για το 2022 και συνδυάζει τη συνοχή του μπλε με την σταθερότητα και τον ενθουσιασμό του κόκκινου.

To Very Peri είναι μια απόχρωση του μοβ που συνδυάζει την ηρεμία του μπλε με την έντονη ενέργεια και διάθεση του κόκκινου. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρία δημιουργεί ένα χρώμα και ενώνει τη δύναμη του παραδοσιακού μπλε με τον ενθουσιασμό του κόκκινου. Σκοπός της Pantone να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τη νέα έκφραση.

Για την Pantone το Very Peri μοβ, συμβολίζει το μέλλον. Το πολύ νέο όραμα για τον κόσμο τώρα. Ανοίγει δρόμους για το καινούριο και αποτυπώνει την προσπάθεια όλων μας για ανάκαμψη. Μετά από μια περίοδο απομόνωσης το μοβ που ενώνει το μπλε με το κόκκινο έρχεται, σύμφωνα με την εταιρία, για να αφυπνίσει ξανά την περιέργεια και να ξυπνήσει τη δημιουργική φύση μας. Είναι το σύμβολο μας νέας αρχής που θέλουμε όλοι να κάνουμε…

Όπως καταλαβαίνεις, θα είναι το χρώμα που θα δούμε πολύ στη διακόσμηση, αλλά και στη μόδα φυσικά. Αν θέλεις λοιπόν να είσαι updated ενσωμάτωσε το καινούριο αυτό μοβ στο σπίτι σου.

Ξεκίνησε από απλά διακοσμητικά… Βάζα, μαξιλάρια, αντικείμενα, κάδρα… Κι αν είσαι σε φάση μεγάλων αλλαγών, γιατί όχι, να τολμήσεις να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2022. Κομψό, ζεστό και συμβολίζει κάτι αισιόδοξο.

 

And More