Λουλούδια: Φέρε την άνοιξη στο σπίτι σου

Άνοιξη. Λίγο να αναθαρρήσουμε, λίγο να πάρουμε τα πάνω μας ψυχολογικά, να ανθίσει η αισιοδοξία μέσα μας για να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που διανύουμε. Στο σπίτι. Όλα γίνονται στο σπίτι. Και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να φέρουμε την άνοιξη και στο χώρο μας, να τον ομορφύνουμε. Λουλούδια λοιπόν. Τα όποια λουλούδια. Το μυστικό είναι στη φύση και θα δώσει ανάσα στο χώρο μας. Φρεσκάδα, ζωή και χρώμα. 

Είναι πραγματικά μαγικό αυτό που καταφέρνουν να κάνουν τα λουλούδια ή τα φυτά σε έναν χώρο. Του δίνουν ζωή. Σου δίνουν αισιοδοξία, χαμόγελο. Φρόντισε να τα εντάξεις στο χώρο σου. 

Αν έχεις τριανταφυλλιές, κόψε μερικά τριαντάφυλλα και βάλε τα σε ένα βάζο. Ή σε οτιδήποτε γυάλινο έχεις. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου. Κεριά που έχουν αδειάσει, μπουκάλια που έχουν κάποιο ενδιαφέρον, ψάθινες τσάντες που μπορεί να αποτελέσουν το τέλειο outfit για να καλύψεις μια γλάστρα, δοχεία που σου αρέσουν. 

Στο γραφείο που δουλεύεις, στο τραπεζάκι του σαλονιού, στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα και στο μπάνιο. Έστω και κάτι λίγο, έστω και κάτι μικρό. Θα αλλάξει όλη την ψυχολογία του χώρου. Στα ράφια που έχεις στον τοίχο, στο πάτωμα, παντού. Τα λουλούδια και τα φυτά χωράνε και ταιριάζουν παντού. 

Η φύση ανθίζει και μια μετακίνηση 6 μπορεί να σου προσφέρει διακοσμητικά στοιχεία για το σπίτι σου. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι που έχεις αγοράσει. Μπορεί να είναι κάτι που έχεις μαζέψει σε μια βόλτα σου. Και να μοσχοβολάει, να δίνει χρώμα και ζωντάνια. 

Κακτάκια, φυτά εσωτερικού χώρου, πολύχρωμα αγριολούλουδα -αν είσαι τυχερή και μένεις κοντά στη φύση. Η παλέτα της φύσης ταιριάζει με όποια απόχρωση, ύφος ή στιλ έχεις στη διακόσμησή σου. 

Φέρε την άνοιξη σπίτι σου και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις. Τα λουλούδια είναι υπέροχα. Και ίσως είναι κάτι που πρέπει να σου γίνει συνήθεια και όχι να είναι κάτι περιστασιακό. 

 

And More