Θέλεις να κερδίσεις κι εσύ ένα σπίτι, όπως η Ελπινίκη; Ο διαγωνισμός της ZeniΘ συνεχίζεται…

ΖeniΘ. Αν ανήκεις στους απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν πάντα το καλύτερο, σίγουρα θα γνωρίζεις τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα. Είτε για φυσικό αέριο είτε για ρεύμα, η ZeniΘ ξεχωρίζει στον κλάδο ως πρωτοπόρος! Στις συζητήσεις μας, ξεχωρίζει και για έναν ακόμα πολύ σημαντικό λόγο: γιατί πραγματοποιεί το Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, προσφέροντας δύο ολοκαίνουρια ενεργειακά σπίτια και πολλά πλούσια δώρα!

Εσύ έλαβες μέρος;
Αν η απάντηση είναι όχι, μη χάνεις άλλο χρόνο. Κάνε “κλικ” εδώ και φλέρταρε με την τύχη σου. Ένα ολοκαίνουριο σπίτι δώρο είναι ό,τι ονειρεύεται ο καθένας από εμάς. Και στον διαγωνισμό Home Sweet Home έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι πελάτης της ZeniΘ. Τέλειο; Η ZeniΘ δεν κάνει διακρίσεις και σου προσφέρει μια ευκαιρία ζωής. Θα την αγνοήσεις; Όχι!

Η Ελπινίκη κέρδισε ένα σπίτι!
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit, η ZeniΘ πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη κλήρωση. Τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου από τη Λάρισα. Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ. Η παράδοση του σπιτιού έγινε μέσα στη Λάρισα παρουσία των παραπάνω προσώπων.

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για την Ελπινίκη; Πόσο θα αλλάξει τη ζωή της ένα τόσο μεγάλο δώρο όσο αυτό; Δεν θα ήθελες κι εσύ να βρίσκεσαι στη θέση της; Δεν αγοράζεται εύκολα ένα σπίτι στις μέρες μας. Για φαντάσου λοιπόν να σου το χαρίζουν…

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται… προλαβαίνεις!
Κατά τη διάρκεια του πρώτου διαγωνισμού πάνω από 280 τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις, ενώ η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, επιβραβεύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους το καλύτερο δυνατό μέσω των πρωτοπόρων υπηρεσιών και δράσεών της.

Ο διαγωνισμός όμως δεν τελείωσε. Ένα ακόμα σπίτι αναζητά τον καινούριο του κάτοχο και μπορεί να είσαι εσύ αυτή. Μη χάνεις χρόνο. Προκάλεσε την τύχη σου και πού ξέρεις… Ίσως να είσαι εσύ η επόμενη τυχερή που ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα χτυπήσουν το κουδούνι της!

Και το καλύτερο;
Αν έχεις ήδη λάβει μέρος στον διαγωνισμό, να ξέρεις ότι οι συμμετέχοντες που δεν κέρδισαν έως τώρα, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες, καθώς ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2023. Άρα η ελπίδα υπάρχει ακόμα για να αποκτήσεις το δεύτερο ολοκαίνουριο σπίτι, αλλά και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα!

Home Sweet Home…
Η ZeniΘ σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα υπέροχο σπίτι. Η ZeniΘ, o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, σε προσκαλεί να προκαλέσεις την τύχη σου, να λάβεις μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει διοργανωθεί ποτέ από τον ενεργειακό κλάδο στην Ελλάδα και να μπεις στην κλήρωση με μεγάλο δώρο ένα σπίτι! Θα το αγνοήσεις; Όχι φυσικά!

Η Ελπινίκη Βασιλοπούλου είναι η πρώτη τυχερή. Κέρδισε ένα ολοκαίνουριο σπίτι και προφανώς άλλαξε η ζωή της. Τι θα έλεγες να είσαι η επόμενη;
Κάνε “κλικ” εδώ… και λάβε μέρος. Και πού ξέρεις;

Good Luck!