Τραπεζαρία: 10 ιδέες για το στιλ της!

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας, δηλαδή καταρχήν η επιλογή του τι είδους τραπεζαρία θα βάλουμε στο χώρο μας δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Πρώτα από όλα υπολογίζουμε το χώρο μας και τις ανάγκες μας και μετά αναζητούμε το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο συγκεκριμένο χώρο. Συνήθως επιλέγουμε μια κλασική ή μια μοντέρνα τραπεζαρία αλλά σε όλες τις περιπτώσεις οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις.
Το παν είναι το πώς θα συνδυάσεις τις καρέκλες με το τραπέζι, κάνοντας αντισυμβατικές επιλογές που όμως μπορούν να είναι κομψές και στιλάτες. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει ο φωτισμός της τραπεζαρίας που μπορεί να καθορίσει και το ύφος της!
Για να σε πείσουμε συγκεντρώσαμε 10 μοναδικές τραπεζαρίες που θα σου δώσουν έμπνευση τόσο για την επιλογή της δικής σου τραπεζαρίας όσο και για τη διακόσμησή της!


Τραπεζάρια με πάγκο και μεταλλικές-δερμάτινες καρέκλες με μεγάλο τραπέζι, minimal, που είναι και κλασική και μοντέρνα λόγω των καθισμάτων.


Μοντέρνα, μικρή τραπεζαρία με mix and match καθίσματα, όλα όμως σε ένα χρώμα, εδώ μαύρο. Τα χρυσά φωτιστικά συμπληρώνουν το ύφος καθώς και τα κόκκινα και κίτρινα λουλούδια.


Κλασική τραπεζαρία με ξύλινες καρέκλες-πολυθρόνες με λευκό υφασμα σε μπλε-άσπρο φόντο. Focal spot το καρώ χαλί!


Μοντέρνα τραπεζαρία με τραπέζι ξύλινο με μεταλλικά καθίσματα.


Neutral τραπεζαρία σε ύφος country εάν σου αρέσει το αυστηρό ύφος.


Μοντέρνα τραπεζαρία από λευκό γυαλί με πορτοκαλί καθίσματα για αντίθεση. Ταιριάζει σε χώρο με σκούρο πάτωμα και σκούρα έπιπλα σαλονιού για να φωτίσει.


Minimal τραπεζαρία με λευκές, μοντέρνες καρέκλες που το ύφος το δίνει το χαλί.


Σούπερ μοντέρνα τραπεζαρία αρτ ντεκό με πολύ ωραίο συνδυασμό χαλιού, καρεκλών, τραπεζιού και ecclectic επιλογές άλλων επίπλων όπως το μπαράκι και ο καθρέφτης.


Για μια μικρή και στρογγυλή τραπεζαρία κάνε τη διαφορά επιλέγοντας καρέκλες σε έντονο χρώμα και βάλε το τραπέζι κοντά σε έναν πολύ μεγάλο και μοντέρνο πίνακα ή αφίσα.


Αυτά τα χρυσοκίτρινα φωτιστικά που είναι πολύ trendy καθόρισαν την τραπεζαρία που είναι λευκή με μαύρες και κίτρινες καρέκλες.

Read More

And More