Παρέα στο μαγείρεμα, παρέα και στην κουζίνα!

Ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν πάντα πολύ -κι εξακολουθούν να μου αρέσουν- είναι οι διαφημίσεις με χαρούμενους γονείς να μαγειρεύουν ανέμελα μαζί με τα παιδιά τους. Τώρα, μάλιστα, που απέκτησα δική μου οικογένεια, έχω τη χαρά να το ζω κιόλας, καθώς μια από τις αγαπημένες μας Σαββατοκυριακάτικες ασχολίες είναι να φτιάχνουμε νόστιμα φαγητά και γλυκά όλοι μαζί.

Ευτυχώς, βέβαια, που σ’ αυτό έχω την πολύτιμη συμπαράσταση της KLINEX, γιατί έτσι ξέρω πως θα νιώθω πραγματικά ανέμελη, απαλλαγμένη από τα μικρόβια που καραδοκούν κατά την προετοιμασία του φαγητού. Με μια κίνηση θα απολυμάνω το ξύλο κοπής εκεί όπου καθάριζα το κοτόπουλο πριν ασχοληθώ με την προετοιμασία της σαλάτας, θα απολυμάνω το χερούλι της πόρτας του ψυγείου πριν το πιάσει η μικρή μου, θα απολυμάνω και το μαχαίρι για να είναι υγιεινά καθαρό όταν θα κόβουμε το ψωμί -κι έτσι, γρήγορα εύκολα και αποτελεσματικά θα σπάω έναν-έναν τους κρίκους της αλυσίδας με την οποία μεταδίδονται τα μικρόβια μέσα στο σπίτι.

Τα ωμά τρόφιμα, για παράδειγμα, όπως κρέατα, πουλερικά και ψάρια, είναι πιθανό να έχουν μικρόβια επικίνδυνα για τροφικές δηλητηριάσεις. Γι’ αυτό λέω ότι, μετά τους αγαπημένους μου, η καλύτερη παρέα για μένα στην κουζίνα είναι η Χλωρίνη® KLINEX. Μ’ αυτήν απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες, τα σκεύη, τα εργαλεία και ό,τι άλλο χρησιμοποιώ, όπως βρύσες, διακόπτες, αλατοπίπερο κ.λπ., ενώ για επίμονους λεκέδες και στίγματα έχω το Σπρέι 4 σε 1 Κουζίνα, που αφαιρεί εύκολα τα λίπη από τις εστίες της κουζίνας. Γενικά, η KLINEX έχει μια απάντηση για όλες τις ανησυχίες μου!

Read More

And More