Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πώς να στολίσεις το δέντρο σου φέτος

Μια ιδιαίτερη χρονιά -χωρίς καμία αμφιβολία, και δύσκολη. Lockdown για δεύτερη φορά και η ψυχολογία μας χρειάζεται απαραίτητα κάτι για να πάρει τα πάνω της. Και αυτό το ρόλο μπορεί τώρα να παίξει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Να στολίσουμε, να δώσουμε στο σπίτι μας μια χαρούμενη νότα, να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ας βάλουμε λοιπόν τη φαντασία μας να δουλέψει, ας απασχολήσουμε το μυαλό μας με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. Μπορεί με διάφορους τρόπους που θα σκεφτείς να μεταποιήσεις τα περσινά στολίδια, μπορεί επίσης να φτιάξεις καινούρια. Η χειροτεχνία άλλωστε είναι κάτι που θα βοηθήσει την ώρα να περάσει ευχάριστα και δημιουργικά.

Εμπνεύσου από τη μόδα, από την παιδική σου ηλικία ή από κάτι πιο λαμπερό. Άφησε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη και δημιούργησε ένα δέντρο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

A twist of fashion
Αν αγαπάς τη μόδα, τα στολίδια σου μπορεί να είναι λογότυπα. Μπορείς να ξεκινήσεις τη χειροτεχνία, να τυπώσεις τα αγαπημένα σου λογότυπα σε χαρτί και να δημιουργήσεις στολίδια που παραπέμπουν σε διάσημους οίκους. Ή σε αγαπημένα αξεσουάρ. Σίγουρα το δέντρο σου δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Xmas Fun
Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, παιχνίδια, χρώματα, φωτάκια. Αν έχεις παιδί ή αν κρύβεις ένα παιδί μέσα σου, μπορείς να ντύσεις το δέντρο σου με χρώματα, παιχνίδια, γλιφιτζούρια, μπισκότα. Μπορεί το δέντρο σου να θυμίζει ζαχαρωτό και κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι σου να σχηματίζεται στο πρόσωπό σου ένα παιδικό χαμόγελο.

 

Glam Glam
Αν προτιμάς τις μεταλλικές λάμψεις και την κλασική κομψότητα δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα δέντρο που θα λάμπει. Συνδύασε χρυσό με λευκό, η ροζ με μεταλλικές λάμψεις ή ασημί.

Άσπρο – Μαύρο
Ίσως πιο εναλλακτικό, αλλά αγαπημένο. Άσπρο και μαύρο στη διάθεση σου για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το παν είναι να εκφράζει το στιλ σου.

Read More

And More