Ζηλεύεις τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Αυτές οι ιδέες θα αλλάξουν την κρεβατοκάμαρά σου!

Ζηλεύεις τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Αυτές οι ιδέες θα αλλάξουν την κρεβατοκάμαρά σου! | tlife.gr

Θέλεις μια κρεβατοκάμαρα όπως των πολυτελών ξενοδοχείων; Να μερικές ιδέες και τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις!

/
Για μια τέτοια κρεβατοκάμαρα χρειάζεσαι πέρα από ένα φουσκωτό πάπλωμα ένα μεγάλο floral ρολό ταπετσαρίας ή χοντρού υφάσματος που θα παίξει το ρόλο του κρεμαστού ντεκόρ πάνω από το κρεβάτι.

/
Μερικές πινελιές σε λευκό τοίχο και ένα κρεβάτι με κουνουπιέρα και η κρεβατοκαμαρά σου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές εξωτικών ξενοδοχείων!

/
Σκούρο γυαλιστερό χρώμα στους τοίχους και ασορτί μοκέτα αλλά και πάπλωμα σε σκούρο μπλε με πινελιές γκρίζου θα σου δώσουν μια κρεβατοκάμαρα αντάξια του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ευρώπη!

/
Γι’ αυτό το look χρειάζεσαι καρώ μοκέτα ή χαλί, ξύλινο λιτό κρεβάτι και χαρακτηριστικά ταμπλό-φωτιστικά πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού!

/
Σου αρέσει το English country style των αμερικάνικων ξενοδοχείων; Ένα σφυρήλατο κρεβάτι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ. Η ταπετσαρία είναι προαιρετική!

/
Τα δωμάτια των ξενοδοχείων πετυχαίνουν το πολυτελές τους ύφος χάρη σε μερικές καθοριστικές λεπτομέρειες όπως εδώ: μονοχρωμία, ριγέ ταπετσαρία, πολλά και πλούσια μαξιλάρια και ως στοιχείο design ένα φωτιστικό που κάνει τη διαφορά!

/
Αν σου αρέσει η λουδοβίκεια άνεση και εποχή διακόσμησης, πάλι το κρεβάτι κάνει τη διαφορά! Ξύλινο με σκαλιστές λεπτομέρειες. Τη βαριά ατμόσφαιρα σπάει η floral ταπετσαρία!

READ more