Δώσε που 5 λεπτά να σου αποδείξω ότι σε 10 δευτερόλεπτα μπορείς να ζήσεις τα πάντα!

Αφορμή για αυτό το post είναι το video που εντόπισε στην ιταλική Vogue και μου έστειλε την περασμένη εβδομάδα η Ξένια με σημείωση “ΔΕΣ” και πίσω περίπου δέκα θαυμαστικά. Να, κάπως έτσι !!!!!!!!!!

Και το βίντεο είναι όντως συγκλονιστικό και πολύ, πολύ αστείο. Είναι μια που φωνάζει και ζητάει από 3-4 τρομαγμένες να κάνουν μακιγιάζ σε 10 δευτερόλεπτα. Μόνο! Κι εσύ λες αποκλείεται να γίνεται, αλλά να που γίνεται. ΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Κι επειδή έχω πάρει την απόφαση σε αυτό το blog να γράφω κάτι παραπάνω από beauty, άρχισα να αναρωτιέμαι: 10 δευτερόλεπτα. Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα; Κι έσπασα το κεφάλι μου! Και βρήκα ένα σωρό πράγματα που ποτέ πριν δεν είχα σκεφτεί! Όπως…

Να πεις 60 λέξεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και να σπάσεις παγκόσμιο ρεκόρ. Αν είσαι ο Eminem…

Να τρέξεις για 10 δευτερόλεπτα και να κάψεις 0.00056 θερμίδες…

Να πιείς (κερασμένα!) σφηνάκια με τις κολλητές σου…

Να σου έρθει ένας έρωτας ουρανοκατέβατος και να τον φιλάς με πάθος για 10 δευτερόλεπτα…

… ‘Η με άλλα λόγια να αφήσεις τον έρωτα να σε αγγίξει με το μαγικό του ραβδί και δεν θα του πάρει πάνω από 10 δευτερόλεπτα (Εντάξει! Ξέρω πως ο έρωτας χτυπάει με βέλος και όχι με ραβδί αλλά 1. μου άρεσε πολύ αυτή η photo 2. δεν είχα τι να την κάνω και 3. εν πάση περιπτώσει μου βρίσκεται κάτι σε ραβδί και όχι βέλος!).

Και είναι όλα αυτά τα παραπάνω 10 δευτερόλεπτα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Είτε γιατί σε πιέζει ο χρόνος και πρέπει να βαφτείς, είτε γιατί αποφάσισες να τρέξεις (και ξε-αποφάσισες μετά από λίγο!), είτε γιατί ήσουν τόσο χαρούμενη που βγήκες ένα βράδυ με τις φίλες σου και περάσατε… απρόσμενα καλά, είτε γιατί σου ήρθε από εκεί που δεν το περίμενες!

Για όλες, λοιπόν, εκείνες τις φορές που είσαι στενοχωρημένη παύλα πιέζεσαι στη δουλειά παύλα νιώθεις να βαλτώνεις, κλείσε τα μάτια σου και μέτρα μέχρι το 10. Και η καρδιά σου θα χτυπήσει ξανά δυνατά όπως εκείνα τα 10 δευτερόλεπτα…

Δεν έχω δίκιο καλέ μου λαγέ;

And More