Intimissimi on Ice: Η Ellie Goulding, η Patricia Field και τα εσώρουχα που πατινάρουν

Πες μου… Προσέχεις τα εσώρουχά σου όσο χρειάζεται ή τα επιμελείσαι σωστά μόνο όταν έχεις ραντεβού; Όχι, πες μου αλήθεια: τι εσώρουχα φοράς όταν δεν βλέπει κανείς;

Άκου… Τα εσώρουχα μπορούν να κάνουν τα πάντα. Να αποδείξουν πόσο σέβεσαι και προσέχεις τον εαυτό σου κάθε μέρα, να τρελάνουν το αγόρι σου, να υποστηρίξουν, ακόμα και να αναβαθμίσουν μια εμφάνισή σου, την εφαρμογή των ρούχων σου. Ακόμα και να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ. Ναι. Τα εσώρουχα μπορούν ακόμα και να πατινάρουν! Και για αυτό…

Φεύγω για Βερόνα. Πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο πρωί. Συννεφιά. Δυσκολεύομαι να ξυπνήσω. Πίνω βαρύ καφέ, ντύνομαι και τρέχω. Στη σκιά. Τα σύννεφα έκρυψαν τον ήλιο. Τον οποίο και βρήκα ξανά πάνω από τα σύννεφα. Φως. Σκιές και Φως. Μεσολαβεί η απογείωση και η έντονη επιθυμία. H Intimissimi μου έκανε την τιμή να με προσκαλέσει για άλλη μια φορά στο show της… Intimissimi On Ice: Σκιές και Φως. Το μυστήριο της επιθυμίας!

Τα εσώρουχα πατινάρουν. Φοράνε τα παγοπέδιλα, ισορροπούν πάνω στις κοφτές λεπίδες της ερωτικής επιθυμίας και στροβιλίζονται από το δικό σου στο δικό του μυαλό και ξανά πίσω. Βγάλε τα ρούχα σου και ξεμυάλισέ τον! Όπως μόνο μια πλανεύτρα ξέρει…
Διαφάνειες, δαντέλες. Μαύρο, κόκκινο, γκρι, λευκό, μπεζ. Με ενίσχυση ή χωρίς. Με ζαρτιέρες ή χωρίς. Ξόρκισε την παγωνιά του χειμώνα με τη νέα κολεξιόν.

Arena di Verona. Έτοιμη για το υπερθέαμα! Τυλίγομαι στο δερμάτινο τζάκετ μου γιατί κάνει ψύχρα δίπλα στον πάγο. Η όπερα φλερτάρει την ποπ μουσική, η μόδα την ομορφιά σε μια παράσταση καλλιτεχνικού πατινάζ που με αφήνει πραγματικά άφωνη. Με ενθουσιάζει, με συγκινεί και με κάνει να ξεχάσω ακόμα και τα καινούρια ρούχα που ψώνισα.

Διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ με πρωταγωνιστές τους Ολυμπιονίκες Carolina Kostner και Stephane Lambiel γλιστράνε στον πάγο και στα συναισθήματά μου. Πατινάρουν ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, στο μυστήριο και στις σέξι διαστάσεις της αποπλάνησης. Έκρηξη αδρεναλίνης. Ωδή στη θηλυκότητα.

Και η Ellie Goulding!!! Burn… Love me like you do… On my mind… H μικροκαμωμένη υπερ-επιτυχημένη σταρ τραγουδάει και η Αρένα ξεσηκώνεται. Το άρωμα του Mr Grey ξετυλίγεται στη μνήμη μας και ο πάγος μας επαναφέρει στην τάξη. Ή μάλλον -για να είμαι απόλυτα ειλικρινής-, οι κοιλιακοί και ο αισθησιασμός του Lambiel μας επαναφέρουν στην τάξη.

Κάθομαι μπροστά. Τόσο κοντά που ακούω τον ήχο της λεπίδας να τραυματίζει τον πάγο. Η λεπίδα αφηγείται τις διπλές ενέργειες της ζωής και της αγάπης… Από τις σκιές στον καθαρό ουρανό, από το σκοτάδι στο φως. Το μήνυμα διαδίδεται γλιστρώντας στον πάγο. Ναι, μπορείς να βγεις από το σκοτάδι στο φως, αρκεί να έχεις θάρρος και να μην χάσεις την καρδιά σου.

Ο άντρας και η γυναίκα συγκρούονται. Το ξέρεις. Έχεις χαθεί κι εσύ σε αυτήν τη χαοτική πάλη. Ομορφιά και αισθησιασμός τα όπλα σου -εναντίον του, υπέρ σου. Συναισθήματα που συγκρούονται αριστοτεχνικά, η επιθυμία που μετατρέπεται σε έντονο πάθος και η ελπίδα που εύχεσαι τελικά να σε οδηγήσει στην αληθινή αγάπη. Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η ευαισθησία, η παιχνιδιάρικη διάθεση και η τόλμη μπορούν να φέρουν την ευτυχία.

Στο διάλειμμα εντοπίζω την Patricia Field. Σχεδίασε τα κοστούμια της παράστασης και είναι σαφές. Ξεκάθαρο. Η χαρακτηριστική ταυτότητα της δουλειάς της έχει γεμίσει αισθησιασμό και χρώμα τον πάγο της Αρένας. Πηγή έμπνευσης, τα κομμάτια που παρουσιάζονται στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 της Intimissimi. Η ιέρεια του ιδιαίτερου στιλ αποπλανεί τις χαμηλές θερμοκρασίες και λιώνει τον πάγο ανάμεσα στη σκιά και το φως.

Τη λατρεύω. Τη λατρεύω γιατί ξέρει να υποτάσσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ με μοναδικό τρόπο. Γιατί ξεχωρίζει από το πλήθος. Γιατί μπορεί ακόμα και μέσα σε ένα αληθινό υπερθέαμα να ξεχωρίσεις την προσωπικότητά της και την προσωπική της πινελιά.

Μαγεμένη! Τρεις σχεδόν ώρες χωρίς τσιγάρο και ούτε καν μου έλειψε. 4 Ολυμπιονίκες του καλλιτεχνικού πατινάζ, 6 παγκόσμιοι πρωταθλητές, 7 ευρωπαϊκοί πρωταθλητές φρόντισαν να καλύψουν τη στέρηση για νικοτίνη με ισχυρές δόσεις ενέργειας σε ένα ονειρεμένο ταξίδι, επιβάτης στο οποίο δεν βρίσκεσαι συχνά.

Έξω από την Αρένα ανάβω τσιγάρο. Ετοιμάζομαι για το πάρτυ. Το show της Intimissimi γίνεται κάθε χρόνο και μεγαλύτερο. Μάρτυράς μου το κόκκινο χαλί που φέτος φιλοξένησε…
Την Irina Shayk φυσικά που ανακαλύφθηκε από την εταιρία. Την Julia Roitfield (ναι, κόρη της Carine Roitfield), την Nadja Auermann, την Eva Herzigova, την Elisa Sednaoui, την Chiarra Ferrani.
Θέλεις κι άλλους; Linda Tol, Eleonora Carisi, Patricia Manfield, Xenia Tchumicheva, Shlomit Malka και Caroline Vreeland (ναι, εγγονή της Diane Vreeland).

Μαγική βραδιά! Που φυσικά ολοκληρώθηκε -όπως πάντα- με ένα τεράστιο πάρτυ με κορίτσια και αγόρια από διάφορα μέρη του κόσμου να χορεύουν. Κι εμείς χορέψαμε… Και κατά τα ξημερώματα, σε μια ακόμα γεμάτη Βερόνα πήραμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μαζί με την Τζίνα Κωνσταντοπούλου, PR manager Intimissimi και τους καινούριους μας κοιλιακούς από τα γέλια!
Εγώ τραγουδάω “Fiiiigaro” και η Τζίνα βιντεοσκοπεί τα κορίτσια μπροστά μας που γυρίζουν στο ξενοδοχείο ξυπόλητες, με τα παπούτσια στο χέρι. Been there done that!

Σου έχω και video…

And More